Haberler

17 Yaşındaki Genç Kendini Astı; 15 Yaşındaki Genç İse İntihardan Son Anda Kurtarıldı!

Güncelleme:

Şanlıurfa'da aynı gün yaşanan iki intihar vakasında, 17 yaşındaki genç kendini tavana asarak yaşamını yitirirken, 15 yaşındaki başka bir genç ise 5. kattan atlamak üzereyken kurtarıldı.

Şanlıurfa'da aynı gün içerisinde iki ayrı intihar vakası yaşandı. İlk vaka 17 yaşındaki bir gencin ölümüyle sonuçlandı. İkinci olayda ise 5. kattan atlamaya çalışan 15 yaşındaki genç, itfaiye amiri tarafından son anda kurtarıldı.

BUNALIMA GİRDİ, KENDİNİ TAVANA ASIP İNTİHAR ETTİ

İlk olay, öğle saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı. Bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdiği belirtilen 17 yaşındaki Mehmet Fatih P, evde yalnız olduğu sırada tavana bağladığı iple intihar etti. Odaya giren yakınlarının bulduğu gencin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

YURDA GİTMEK YERİNE ÖLMEK İSTEDİ

İkinci olay ise, Karaköprü ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 15 yaşındaki Muhammed isimli genç, annesi ile babasının ayrılması üzerine yurda verileceği korkusuyla intihar etmeye kakıştı. Bir binanın 5'inci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin ve itfaiye ekipleri gencin atlama ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi alırken olay yerinde bir sağlık ekibi de hazır bekletildi.

İTFAİYE AMİRİ GENCİN ÜZERİNE ATLAYARAK SON ANDA KURTARDI

Çatıya uzatılan itfaiye merdiveniyle gencin yanına giden itfaiye amiri, aşağı inme konusunda ikna etmeye çalıştı. Uzun süren çabalar sonucu ikna olmayan genci, bir anlık dalgınlığından faydalanan itfaiye amiri çekerek kurtardı. Ambulansa bindirilen genç, polis eşliğinde hastaneye götürüldü.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Mahallesi Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title