Haberler

    Atınç Nukan Boş Mukaveleye İmza Attı

    Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Beşiktaş'ın genç yıldızına yönetim 5 yıllık sözleşme önerdi.

    Beşiktaş devre arası operasyonuna devam ediyor. Yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar dün masaya oturdukları genç futbolcu Atınç Nukan ile 5 yıllık sözleşme yeniledi. 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki Atınç ile eski sözleşme şartları iptal edilerek yeni bir sözleşme imzalandı. Primleriyle 50-60 bin TL aylık alan Atınç boş mukaveleye imza atarken yeni ücreti ilk yıl için 250 bin Euro + maç başı olacak. Atınç'ın da bilmediği sözleşmenin detayları pazartesi günü KAP'a bildirilecek.

    "HAYATIMIN EN ANLAMLI İMZASI"


    Beşiktaş'ın Oğuzhan'ın attığı golle 1-0 kazandığı Gaziantepspor maçına ilk 11'de başlayıp futboluyla karşılaşmaya damga vuran Atınç Nukan yeni sözleşmesi için, "Hayatımın en güzel ve en anlamlı imzasını atıyorum" yorumunu yaptı. Duygulanan yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar, genç yıldızın alnından öptüler. Bu anlaşmayla Atınç'ın Beşiktaş'ın gelecekteki stoperi olduğu, defansın onun üzerine kurulacağı yorumları yapıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ahmet Nur Çebi Mete Vardar Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title