Haberler

Atilla Taş "Antidepresan" ile Eskişehir'e Geliyor

Atilla Taş, 20 Ekim Günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde Antidepresan adını verdiği tek kişilik oyun ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Odunpazarı Belediyesi, ünlü sanatçı Atilla Taş'ı misafir etmeye hazırlıyor.

Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı Kent Konseyi ünlü tarihçi Sinan Meydan'ın ardından çok konuşulacak başka bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçı Atilla Taş tek kişilik gösterisi 'Antidepresan' ile Eskişehirliler ile buluşacak. Odunpazarı Belediyesi-Odunpazarı Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen etkinlik, 20 Ekim 2018 Cumartesi Günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Ücretsiz olan etkinlik, 19.00'da başlayacak.

"Şöhretin karanlık yüzü ne kadar komik olabilir? Sosyal Medya, ilişkileri ve hayatlarımızı ne kadar etkileyebilir? Kadınlar ve erkekler ne kadar farklılar? İlişkiler neden bu kadar tuha? Tüm bu ebedi sorulara edebi ve komik cevapları bulacağınız tek kişilik komedi oyunu olan 'Antidepresan'ı izlemek isteyen vatandaşlar; Deliklitaş Mahallesi Gürman Sk. No:16'da bulunan Odunpazarı Kent Konseyi'nden ücretsiz biletini edinebilir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, (0222) 220 18 43 nolu numarayı arayarak bilgi alabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title