Haberler

Atilla Kölük İngiltere'ye Gidecek

Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Atilla Kölük, Avrupa Hokey Federasyonu Tarafından Düzenlenen Uluslararası Salon Avrupa Hokey Şampiyonası Müsabakalarında Görev Yapmak Üzere İngiltere'ye Gidecek.

Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Atilla Kölük, Avrupa Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Salon Avrupa Hokey Şampiyonası müsabakalarında görev yapmak üzere İngiltere'ye gidecek.

İngiltere'nin Sheffield kentinde 18-20 Ocak 2008 tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na Türkiye Bay ve Bayan Çim Hokeyi Milli Takımları ile birlikte gidecek olan Atilla Kölük, 15 Ocak Salı günü Malatya'dan ayrılacak.

Öte yandan, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı tarafından çim hokeyi hakemlerinden Okan Sarı'ya 29 Şubat- 02 Mart 2008 tarihlerinde Ohrid/Makedonya da yapılacak olan Salon Balkan Şampiyonası'nda, 13-15 Haziran 2008 tarihlerinde Atina/Yunanistan da yapılacak olan açık alan Balkan Şampiyonası'nda ise Ünal Önür'e görev verildiği bildirildi.

(NA-OÇ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title