Haberler

Atiker Konyaspor, Mustafa Reşit Akçay ile Anlaştı (2)

MUSTAFA REŞİT AKÇAY, 3 YILLIK İMZAYI ATTITeknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Atiker Konyaspor ile 3 yıllığına anlaşma yapıp, bugün düzenlenen törenle imzayı attı.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY, 3 YILLIK İMZAYI ATTI

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Atiker Konyaspor ile 3 yıllığına anlaşma yapıp, bugün düzenlenen törenle imzayı attı.

Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yer alan kulüp idari binasında gerçekleşen imza törenine kulüp Başkanı Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay katıldı.

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Bugün Mustafa Reşit Akçay hocamızla 3 yıllık bir anlaşma yaptık. Atiker Konyaspor camiamıza hayırlı olsun inşallah. Hocamızla uzun uzadıya konuştuk. Özellikle bizim projelerimizle düşüncelerinin ve fikirlerinin uyuştuğunu gördük. Altyapımızın yeniden yapılandırılması ve pilot takımımızdan Atiker Konyasporumuza ve Türk futboluna futbolcular kazandırılması noktasında gerçekten çok heyecanlandım ben bu görüşmeden çok umutlandım" dedi.

En son Osmanlıspor'u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay da, "Kulübün ve camianın gücü bence 3 kulvardaki süreci de sürdürecek güce sahip diye düşünüyorum. Ancak bazı önlemleri ve stratejileri de geliştirmek zorundayız. Sanıyorum transfer komitesi ve yönetim kurulu uzun süreden beri bu konuda bir altyapı oluşturmuş. Bize kalan, bu süreç içerisinde altyapıda oluşturulmuş olan bilgileri istişareyle birlikte yine Konyaspor'a camianın hayrı için ortak bir çalışma ve çalıştayla hayata geçireceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Reşit Akçay Ahmet Şan Konyaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title