Haberler

    Atiker Konyaspor, Lige 3 Puanla Başlamak İstiyor

    Konyaspor Kulübü İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapacakları müsabakayı kazanarak, lige 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

    Aksoy, Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı  açıklamada, Hurtado'yu renklerine katmalarının ardından transfer döneminde son  noktaya gelindiğini belirtti.
    Süper Lig'de fikstür avantajlarının göründüğünü vurgulayan Aksoy,  "Takımın genel durumu gayet iyi. Hazırlık dönemini de çok iyi geçirdik. Bu hafta  evimizde oynayacağımız Erzurumspor maçı ile sezonu açacağız. İnşallah bu maçı  alarak, lige 3 puanla başlarız." diye konuştu.
    Takımdan bazı oyuncuların ayrılacağını aktaran Aksoy, "Moke ismi  gündemde. Hocamızın bize vermiş olduğu rapor doğrultusunda hareket ediyoruz. Bir  de Eze var. Onunla da ayrılmak için menajeriyle görüşüyoruz. Yani kısacası  gündemimizde şu anda Moke ve Eze var." ifadelerini kullandı.
    Bir gazetecinin "Samuel Eto'o'nun takımdan ayrılmasıyla Konyaspor ne  kadar zarar gördü?" sorusuna Aksoy, şu cevabı verdi:
    "Bunu zarar ya da kar diye değerlendirmemek gerekir. Eto'o'nun geçen  sene ikinci yarı gelip Konyaspor'a yaptığı katkı önemliydi. Bu da bizim için  kardı zaten. Bundan sonra takımda olmaması veya bulunmaması bizim için hem mali  hem de takımın oyun etkinliği açısından önemliydi. Zaten sezon başından beri  Eto'o'nun olmamasıyla ilgili bir düşüncemiz vardı. Kar veya zarar yönünü anlamak  için neresinden baktığınız önemli. Eto'o'nun Konya'ya gelip hizmet vermesi ve  Konyaspor'da oynamasını biz 'kar' diye sayıyoruz. Herhangi bir zarar noktasını  değerlendirmiyoruz."
    Antrenman
    Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde ilk 15  dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle  başladı.
    Koordinasyon ve dayanıklılık çalışmasıyla devam eden idman, yarı  sahada yapılan çift kale maç ile tamamlandı.
    Yaklaşık 1,5 saat süren idmana, sakatlığı devam eden Filipovic dışında  tüm futbolcular katıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Erzurumspor Kulübü Konyaspor Kayacık Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title