Haberler

Atiker Konyaspor - Demir Grup Sivasspor Maçının Ardından

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bugün sahada kendine güvenen ve konsantrasyonu iyi olan bir takım olduğunu belirterek, "Bundan daha iyi mücadele edip, ligi hak ettiğimiz yerde bitirmek istiyoruz.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bugün sahada kendine güvenen ve konsantrasyonu iyi olan bir takım olduğunu belirterek, "Bundan daha iyi mücadele edip, ligi hak ettiğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Tek temennimiz bu" dedi.

Atiker Konyaspor'un 5-0 üstünlüğü ile sona eren maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, alınan sonuçtan mutlu olduğunu belirtti.

YALÇIN: "KONYASPOR'UN LİGİ HAK ETTİĞİ YERDE BİTİRMESİNİ İSTİYORUZ"

Sergen Yalçın, farklı galibiyet ile ilgi şunları söyledi:

"Çok mutluyuz. Arzu ettiğimiz müsabakaydı. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Rakibi çok iyi inceledik. Oyuncularımızın konsantrasyonu iyiydi.  Oyunun kontrolü tamamen bizdeydik. Takım olma anlamında çok iyi adımlar attığımızı düşünüyorum. Kendine güvenen bir oyuncu ve takım vardı. Kalan 6 hafta da çok zorlu müsabakalarımız var. Bundan daha iyi mücadele edip, Konyaspor'un ligi hak ettiği yerde bitirmesini istiyoruz. Tek temennimiz bu. Bunu inşallah oyuncularımızla becerebiliriz."

YALÇIN: "ETO'O PROFESYONELLİĞİYLE ÇOK ÖNDE OLAN BİRİSİ"

Eto'o'nun performansıyla ilgili soru üzerine Yalçın, Eto'o hakkında söylenecek bir şey olmadığını belirterek, "Kariyeriyle, oyuncu ahlakıyla ve profesyonelliğiyle çok önde olan birisi. Çok önemli işler yaptı. Böyle oynadığı şekilde Konyaspor'a katkısı olacağını düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Yalçın, teknik direktörlükteki hedefiyle ilgili soru üzerine de, " Teknik direktörlükteki tek hedefim Konyaspor'un kümede kalmasıdır. Başkada hedefim yok" ifadelerini kullandı.

AYBABA: "BİZE YAKIŞMADI"

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktöre Samet Aybaba,  maçın sonucunun kendilerine yakışan bir sonuç olmadığını belirtti. Aybaba, şöyle konuştu:

"Futbolda kırılma anları vardır. Biz o anları doğru değerlendiremedik. İlk yarı birkaç pozisyon vardı. Onu değerlendiremedik. Böyle kaliteli futbolcuları olan takımın daha dirençli olması lazım. Bugün sahada direnç sorunu yaşadık.  Kırmızı karttan sonra oyun daha da koptu. Bize yakışamadı. Ligin alt sıralarını ilgilendiren  maçta bu kadar kolay teslim olmamalıydık."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Samet Aybaba açıklama

Sergen Yalçın açıklama - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sergen Yalçın Samet Aybaba Sivasspor Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title