Haberler

Atiker Konyaspor - Beşiktaş Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Atiker Konyaspor, sahasında Beşiktaş'ı ağırladı.

Atiker Konyaspor ve Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig tarihinde 35'inci kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 34 maçta siyah beyazlılar 19 kez rakibini yenmeyi başardı. Yeşil beyazlılar rakibi sadece 4 maçta mağlup ederken, iki takım arasında oynanan 11 maç ise berabere tamamlandı. Geçen sezon İstanbul'da oynanan maçta siyah beyazlılar rakibini 2-0 mağlup ederken, Konya'da oynanan maç 1-1 berabere tamamlandı. Siyah beyazlılar bu maça kadar oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 14 puan toplarken, yeşil beyazlılar ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 11 puan topladı.

BEŞİKTAŞ'TA 3 DEĞİŞİKLİK

Atiker Konyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında deplasmanda oynadıkları Malmö maçının 11'ine göre kadroda 3 değişiklik yaptı. Malmö karşısında ilk 11'de forma giyen Necip Uysal, Gökhan Töre ve Lens, Atiker Konyaspor'a karşı forma giymezken, bu oyuncuların yerine Atiba, Babel ve Quaresma ilk 11'de sahaya çıktı.

ATİKER KONYASPOR'DA 3 DEĞİŞİKLİK

Sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Atiker Konyaspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Göztepe maçının 11'ine göre kadroda 3 değişiklik yaptı. Göztepe karşılaşmasında ilk 11'de forma şansı bulan Selim Ay, Jevtovic ve Fofana, Beşiktaş karşısında forma giymezken, bu oyuncuların yerine Diagne, Volkan Fındıklı ve Hurtado ilk 11'de sahaya çıktı.

ATİKER KONYASPOR'DA 4 EKSİK

Atiker Konyaspor'da sakatlıkları bulunan kaptan Ali Turan, Petar Filipovic, Marko Jevtovic ile Ziraat Türkiye Kupası maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Adis Jahovic, Beşiktaş karşısında forma giyemedi.

BEŞİKTAŞ'TA ADRIANO YOK

Beşiktaş'da sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Adriano, Atiker Konyaspor maçının kadrosunda yer almadı.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Atiker Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan maça taraftarlarda yoğun ilgi gösterdi. Beşiktaş ve Atiker Konyaspor taraftarları kendilerine ayrılan tribünleri doldurdu. Maç öncesi sahaya çıkan futbolcular ise taraftarları tarafından tek tek tribünlere çağrılarak alkışlandı.

ŞEHİTLER İÇİN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Maç öncesi geçtiğimiz günlerde Batman'da PKK terör örgütünün yola döşediği patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 8 askerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tribünlerde taraftarlar tarafından dev Türk bayrakları açılırken, taraftarlar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' tezahüratları yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Konyaspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
title