Haberler

Atiker Konyaspor Başkanı Yılmaz: "Marsilya'yı Sahadan Sildik"

Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, Marsilya karşısında galibiyeti kaçırdıklarını, 2'nci yarıda oynadıkları futbolla Marsilya'yı sahadan sildiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5'inci maçında sahasında Marsilya ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor'da başkan Fatih Yılmaz, galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi. Yılmaz, "Hakikaten gerek, Antalyaspor gerekse Marsilya maçına baktığınızda takımımız mükemmel bir oyun oynadı. Marsilya takımına karşı harika bir oyun oynadık. Adeta ikinci yarıda Marsilya'yı sahadan sildik. Futbolcularımız ellerinden gelen her şeyi yaptılar. 2'nci ve 3'üncü golü bulabilirdik. Ama kısmet olmadı. Oyuncularımızla gurur duyuyorum. Atiker Konyaspor olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra ligdeki maçlarda da en iyi şekilde oynamak istiyoruz" dedi.

"İDDİAMIZ DEVAM EDİYOR"

UEFA Avrupa Ligi'nde iddialarının devam ettiğini belirten Yılmaz, "Umudumuz matematiksel olarak bitmedi. İnşallah Portekiz'de de en iyi şekilde oynayıp iyi bir sonuç almak istiyoruz. Bugünkü maçta ülkemizi nasıl temsil ettiysek, orada da aynı şekilde temsil etmek istiyoruz. Ülkemize puanlar kazandırdığımız için de mutluyuz. Şu anda 5 puana ulaştık. İnşallah daha fazlasına ulaşırız. Tüm Türkiye oynadığımız oyundan dolayı Atiker Konyaspor'la gurur duymuştur. İddiamız devam ediyor. Oraya da galibiyet için gideceğiz. Bu takımın bundan sonra her maçtaki hedefi galibiyettir. Avrupa'da, kupada ve ligde hedef bundan sonra galibiyet. Eğer Marsilya ile Salzburg arasında farklı bir sonuç çıkarsa gruptan çıkma ümidimiz var. Oraya galibiyet için gideceğiz" diye konuştu.

Fatih Yılmaz kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara ayrı ayrı teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Konyaspor Marsilya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title