Haberler

Atık Su Kolektör Hattı Temel Atma Töreni

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı ilçeleri arasında kalan Ambar ve Kavak Deresi Atık Su Kolektör Hattı'nın temeli atıldı.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı ilçeleri arasında kalan Ambar ve Kavak Deresi Atık Su Kolektör Hattı'nın temeli atıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çerkezköy ve Kapaklı ilçeleri arasında kalan bölgedeki altyapı sorununu ortadan kaldırmak amacıyla yapılan çalışmanın açılış törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, TESKİ'nin teknik ve idari personelleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, açılışta yaptığı konuşmada, kentin 11 ilçesinin tamamında ve her ilçeye ayrı ayrı potansiyeline göre yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Belediyenini çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini aktaran Albayrak, "11 İlçeye 11 okul yaptık. Çok ilginçtir,'gerek var mıydı?' diye yorumlar yapılmış. Bu ilimize ve ülkemize bir çivi dahi çakan kim varsa, saygı duyuyoruz. Yerel yönetim olarak, yaptıklarımıza saygı duysunlar. Böyle bir siyaset olmaz. Ben bu yatırımın hayırlı olmasını diliyor, nice yatırımlarda ve açılışlarda buluşmak üzere, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa da TESKİ Genel Müdürlüğü kurulduğu günden beri ilçelerdeki altyapı problemlerini çözmek için var gücüyle çalıştığına şunları kaydetti:

"Bu noktada, halen devam eden inşaatlarımıza ilave olarak özellikle Kavak Deresi ve Ambar Deresi bölgelerinin atık su problemini çözmek üzere ve yeni yeni gelişen bölgelerin altyapı problemlerini çözmek üzere buralarda derelere akan kanalizasyonları toplayarak atık su arıtma tesisini götürebilmek için TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen Çerkezköy İlçesi Ambar Deresi ve Kavak Deresi Atık Su Kolektör Hattı projemizin 24 Ağustos 2017 tarihinde ihalesi yapıldı. 30 Ekim tarihinde ise yer teslimini yaparak çalışmalara başladık. İhale bedelimiz KDV dahil 7,2 milyondur. Bitiş tarihi olarak, 29 Ekim 2018 tarihini öngörüyoruz."

Konuşmalarının ardından Ambar Deresi ve Kavak Deresi Atık Su Kolektör Hattı'nın, temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çerkezköy Tekirdağ Kapaklı Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title