Haberler

Atıcılık Şampiyonundan Başkan Yaşar'a Ziyaret

Güney Kore'de düzenlenen atıcılık dünya şampiyonasında altın madalya kazanan Gazi Gücü sporcusu Şevval İlayda Tarhan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

Güney Kore'de düzenlenen atıcılık dünya şampiyonasında altın madalya kazanan Gazi Gücü sporcusu Şevval İlayda Tarhan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 31 Ağustos-15 Eylül tarihlerinde Güney Kore'nin Changwon kentinde düzenlenen Uluslararası Atıcılık Sporları Federasyonu Bütün Dallar Dünya Şampiyonası'nda genç bayanlar 10 metre havalı tabanca branşında şampiyon olan Şevval İlayda Tarhan ile takım arkadaşı Yasemin Beyza Yılmaz, bağlı oldukları Gazi Gücü Spor Kulübünün kurucusu Murat Yılmaz ve antrenörleri İlknur Yılmaz ile Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a ziyarette bulundu.

Yenimahalle'nin Şentepe Mahallesi'nde ikamet eden ve 3 yıl önce başladığı atıcılık sporunda kısa sürede Türkiye rekorunu da kıran Tarhan, olimpiyatlara hazırlandığını söyledi.

Yenimahalle Belediye başkanı Fethi Yaşar da başarılı sporcu ve beraberindekileri kabulünde, Yenimahalle'de gençlerin ve çocukların sporla buluşması, sağlıklı yaşaması ve donanımlı olarak yetişmesi için her türlü hizmetin verildiğini ifade etti.

Türkiye'de spor denilince akla sadece futbolun geldiğini ancak kendilerinin belediye olarak sporun tüm branşlarına destek verdiklerini ifade eden Yaşar, şunları kaydetti:

"Amatör kulüplere sahip çıkıyoruz. Engelli çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla buluşması ve kişisel gelişimlerinin sağlamaları için spor salonları ve yüzme havuzları açıyoruz. Atıcılık gibi ülkemizde az bilinen spor dallarına destek olmalıyız. Bu branşlar, ülkemizin dışarıda temsil edilmesinde daha da büyük öneme ve kazanılan başarılarla daha fazla ses getirebilme potansiyeline sahiptir. Ülkemize altın madalyayla dönen sporcularımızı kutluyor, antrenörü ve kulübüne de bu sporcuları ülkemize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Spor

Fethi Yaşar Yenimahalle Güney Kore Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title