Haberler

Athletıc Bılbao'da, Teknik Direktörlük Görevine Caparros Getirildi

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Takımlarından Athletic Bilbao'nun Resmi İnternet Sitesinde Yapılan Açıklamada Takımda Teknik Direktörlük Görevine Joaquin Caparros'un Getirildiği Bildirildi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Athletic Bilbao'nun resmi internet sitesinde yapılan açıklamada takımda teknik direktörlük görevine Joaquin Caparros'un getirildiği bildirildi.

La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao, 51 yaşındaki teknik adam Joaquin Caparros ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Deportivo La Coruna'nın başında bulunan Caparros, takımın kadrosunu gençleştirmeye çalışmış fakat takımın aldığı kötü sonuçlar yüzünden kötü bir dönem geçirmişti. Caparros, Bundan önce de Sevilla'yı 5 yıl gibi uzun bir süre çalıştırmış, takımın gençleştirilmesi ve yeniden yapılandırılmasında büyük katkı sağlamıştı.

Caparros'un teknik direktörlük koltuğunu devraldığı Jose Manuel Esnar ise takımı düşme hattından kurtarmak için başa getirilmişti. Bunu başaran teknik adam Athletic Bilbao'nun sezonu düşme hattının bir puan üzerinde tamamlamasına yardımcı olmuştu. Bilbao takımı, FC Barcelona ve Real Madrid'in ardından La Liga'dan tarihi boyunca düşmeyen üç takımdan biri olarak dikkat çekiyor.

(ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title