Haberler

Atdsk'ya 5 Madalya Birden

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) sporcuları, Adana ve Mersin’de yapılan turnuvalarda 2 birincilik, 3 ikincilik elde etti.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) sporcuları, Adana ve Mersin'de yapılan turnuvalarda 2 birincilik, 3 ikincilik elde etti.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun Adana'da Atlıspor Kulübü'nde yaptığı Arkan Vuran Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvası'na 18'i kız 69 sporcu katıldı. ATDSK sporcularından Sarp Özgür 2'nci grubun, Canberk Gökçelik de 3'üncü grubun şampiyonları olarak turnuvadan çıktılar. Adana'da Simeranya Tenis Kulübü'nde yapılan 10 Yaş Kış Kupası'nda da kızlarda Okyanus Akaydın, erkeklerde Utku Kerem Biberli 2'ncilik kupasını kaldıran tenisçiler oldular. Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü'nde yapılan 17'si kız 34 sporcunun katıldığı 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası'nda ise ATDSK sporcularından Mahmut Emre Gürmeriç 1'inci gruptan ikinci olarak çıktı. Turnuvaların sona ermesinin ardından ATDSK'da da bir tören yapıldı. ATDSK Performans Tenis Kaptanı Serkan Şenlik ve Baş Antrenör Cemal Karasu, kupa ve madalyalarla dönen 5 sporcunun yanı sıra, 10 Yaş'ta derece alan Tura Onat ve Efe Deniz Yıldırım'ı kutlayıp, başarılı sporcularına çeşitli hediyeler verdiler.

Turnuvalardan 5 madalya ile dönen sporcularını kutlayan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve Performans Tenis Kaptanı Serkan Şenlik, "Yakın zamanda yaptığımız genel kurulda göreve gelen yönetim kurulu olarak tenisi Adana'da sevdirecek, çok daha fazla kişinin oynamasını sağlayacak, kulüp olarak da yeni başarılara imza atacağız. Turnuvalarda madalya alan, şampiyonluk ve ikincilik elde eden sporcularımızı kutluyoruz. Sporcularımıza başarı diliyoruz. Diğer turnuvalarda çok daha fazla sporcumuzun başarı elde etmesi hedeflerimiz arasında. Alt yapısından Türkiye'ye mal olmuş İpek Soylu, Çağla Büyükakçay gibi sporcuları yetiştiren ATDSK'nın ve kulübümüz sporcularının başarıları artarak devam edecek" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title