Haberler

Atça Çilek Festivali Yapıldı, Gecede Çilek Güzelleri Ödüllendirildi

Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Beldesinde bu yıl 13.'sü düzenlenen Atça Uluslararası Tarım, Çilek, Kültür ve Sanat Festivali dün gece yapılan gösteri ve halk konseri ile devam etti.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Beldesinde bu yıl 13.'sü düzenlenen Atça Uluslararası Tarım, Çilek, Kültür ve Sanat Festivali dün gece yapılan gösteri ve halk konseri ile devam etti. Gecede Mustafa Yıldızdoğan sahne alırken, çilek güzelleri de ödüllendirildi.

Atça Meydanı'nda düzenlenen gecede, ilk olarak festival kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında dereceye giren güzellere hediyeleri verilirken, Belediye Başkanı Mustafa Çınar ve MHP Aydın Milletvekili ve TBMM İdare Amiri li Uzunırmak da konuşma yaptı.

Hatay'da meydana gelen saldırı nedeniyle Aydın ve ülke genelindeki çeşitli etkinlik ve eğlenceler iptal edilirken, Atça'da düzenlenen festivalde konuşan Belediye başkanı Mustafa Çınar, Hatay Reyhanlı'daki saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da şifa dileklerinde bulunduğunu söyledi.

Festival gecesine, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Nazilli Belediye başkanı Haluk Alıcık, Aydın Ziraat Odası ve Umurlu Belediye Başkanı Rıza Posacı, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Festival kapsamında düzenlenen Çilek Güzeli yarışmasında Ünzile Karakoç Zarafet Güzeli seçilirken, Melis Akçakaya 3. Ceren çalışkan 2. ADÜ Atça Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ayşe Erkan da 1. seçildi. Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, güzellere ödüllerini verip tacını takarak çilek yedirdi.

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın sahne aldığı gecede, Zeybek Ateşi grubunun gösterileri ve farklı bir konsepte sundukları zeybek gösterileri izleyicilerden yoğun alkış aldı.

Festival gecesinde konuşan MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Hatay Reyhanlı'daki bombalı saldırının ardından yaptığı konuşmada dünya yaşadıkça Türk milletinin yaşayacağını belirterek "Bu millet Ergenekon'dan çıktığı gibi sandıktan çıkmasını bilecektir. Bugün bilsinler ki; Anadolu yeniden fethetmemiz gerekirse atımızın kuyruğunu yeniden bağlar Malazgirt'e gider Alparslan oluruz. Oradan Bursa'ya gider Ertuğrul Gazi oluruz. Oradan İstanbul'a geçer Fatih oluruz. Alparslan oluruz. Devlet Bahçeli oluruz. Dünya yaşadıkça Türk milleti yaşayacaktır" diye konuştu.

(İK)

12.05.2013 15: 33: 54

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Uzunırmak Sultanhisar Aydın Atça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title