Haberler

Atça Belediyesi'nden Belde Halkına Tiyatro Jesti

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'ne Bağlı Atça Beldesi'nde Belediye Tarafından Düzenlenen Kültür Gecesinde Sahne Alan Virgül Tiyatro Ekibi 'Milyonluk Bebekler' Adlı Oyunu ile İzleyenleri Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'ne bağlı Atça Beldesi'nde Belediye tarafından düzenlenen kültür gecesinde sahne alan Virgül Tiyatro Ekibi 'Milyonluk Bebekler' adlı oyunu ile izleyenleri unutulmaz bir gece yaşattı.

Belediye Kültür Salonu'nda düzenlenen geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Enver Demirkan'ın Virgül tiyatrosu tarafından hazırlanan, Hakan Doğan'ın yazdığı 'Milyonluk Bebekler' adlı oyunu izleyenler adeta gülmekten kırıldı.

Vatandaşlarla birlikte oyunu izleyen Atça Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya gecenin sonunda sanatçılara çiçek sundu. Etkinliğin amacının Atça Halkının hem eğlenmesini hem de birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı Yıldırımkaya, halkın geceye gösterdiği yoğun ilginin kendilerini de memnun ettiğini söyleyerek bundan sonra kültürel etkinliklere daha da ağırlık vereceklerini söyledi.

(HÖ-İK)

03.11.2007 13:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title