Haberler

Atça Avcılık ve Atıcılık Kulübü Trap Atış Yarışması Tamamlandı

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'ne Bağlı Atça Beldesi'nde 1960 Yılından Beri Faaliyette Olan Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği Tarafından Her Yıl Düzenlenen €œatça Geleneksel Trap Atış Yarışmaları” Tamamlandı. Bu Yıl 30 Kişinin Katıldığı Yarışmalarda Dereceye Giren Sporculara Ödülleri Törenle Verildi.

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'ne bağlı Atça Beldesi'nde 1960 yılından beri faaliyette olan Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından her yıl düzenlenen “Atça Geleneksel Trap Atış Yarışmaları” tamamlandı. Bu yıl 30 kişinin katıldığı yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi. Törenlere Atça Belde Belediye Başkanı Osman Yıldırım Kaya, Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Selahattin Kocabıyıkçı ve davetliler katıldı.

Atça Geleneksel Trap Atış Yarışmaları kapsamında belirlenen hedeflere en isabetli atışları yapan sporcular arasında hakem heyeti tarafından değerlendirme yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucu yarışmalarda Serkan Balcıoğlu birinci, Onur Tezcan ikinci ve Alattin Balcıoğlu da üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren sporculara Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından birer adet havalı tüfek, tüfek kılıfı, yelek, ses tabancası, av çantası ve şapka hediye edildi. Sporcular ödüllerini Atça Belde Belediye Başkanı Osman Yıldırım Kaya'nın elinden aldı.

Ayrıca ödül töreninde, Atça Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Selahattin Kocabıyıkçı tarafından Belde Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'ya derneğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

(MB-İK) 24.04.2008 16:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title