Haberler

Atatürk'ün Silüetine Bulut Engeli

Güncelleme:

Ardahan'ın Damal ilçesinde, Karadağlar'da güneşin yansımasıyla oluşan Atatürk silüetini görmek için gelenler havanın bulutlu olması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadı.

Ardahan'ın Damal ilçesindeki Ata Mahallesinde, güneşin Karadağlar'a yansımasıyla oluşan Atatürk'ün silüeti, havanın bulutlu olması nedeniyle gerçekleşmedi.

CHP'Lİ SİYASETÇİLER KATILDI

Bu yıl 20'incisi düzenlenen kutlamalara, CHP Genel Başkan yardımcısı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bazı CHP'li vekiller, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal ile yerli ve yabancı çok sayıda davetli katıldı.

SEYİR ALANINDA HAYAL KIRIKLIĞI

Etkinlikler kapsamında Damal halk oyunları ekibi gösteri sundu. Şenliğin finalini ise ünlü sanatçılar Oğuz Aksaç ve Özlem Özdil yaptı. Konuşmaların ardından Atatürk'ün silüetini izlemek için ilçeye bağlı Ata Mahallesi'ndeki seyir alanına geçildi. Karadağlar'ın eteklerinde saat 18.00'de izlenmesi planlanan Atatürk silüeti, hava muhalefeti nedeniyle görülemedi.

"BİZ GÖRMÜŞ SAYACAĞIZ"

Katılımcılara Atatürk silüetinin çıkışıyla ilgili bilgi veren Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, "Bu yıl festivalimizin 20'sini düzenledik. Hava şartları olumsuz ve gölgeyi göremiyoruz. Ama biz görmüş sayacağız. Dışarıdan çok önemli konuklarımız var. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Genel Başkan yardımcılarımız, Öztürk Yılmaz, Zeynep Altıok ve Milletvekillerimiz var. Gönül isterdi ki gölgeyi görelim ama maalesef olmadı. İnşallah başka bir zaman misafirlerimizi ağırlarız ve misafirlerimize silueti izletme fırsatını tanımış oluruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Altıok Ardahan Damal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

Aynı Gemideyiz:

TT: İSRAİL''E ONE MINUTE DEYİP, ŞİMDİ DOSTUMUZ DİYEN ZİHNİYET AYNIMI. . . . sevgi nedir, varoluş nedir, bu topraklarda yaşamaya devam edebilmek nedir Bilmeyen ANLATILANLARA İNANAN AMA GERÇEKLERİ ÖĞRENMEKDEN KORKAN arkadaşlar yorumdalar.

0
0
yanıtYanıtla
Aynı Gemideyiz:

Benim üzüntüm, bu adamla tanışmak hususundaki şiddetli arzumun gerçekleşmesine artık imkan kalmamış olmasıdır. sadece bir örnek AŞAĞIDA AŞAĞILADIĞINI SANANLARA. . . Franklin ROOSEVELT(A. B. D. Başkanı, 10 Kasim 1963)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title