Haberler

Atatürk'ün Kilis'e Gelişinin 97. Yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Mustafa Kemal Atatürk’ün 28 Ekim 1918’de 7. Ordu Komutanı sıfatıyla Suriye üzerinden Kilis’e gelişinin 99. yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıldönümü nedeniyle, Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama töreni düzenlendi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 28 Ekim 1918'de 7. Ordu Komutanı sıfatıyla Suriye üzerinden Kilis'e gelişinin 99. yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıldönümü nedeniyle, Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama töreni düzenlendi.

Törene, Vali Mehmet Tekinarslan Garnizon Komutan ve 2'inci Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Kadir Yeşilkaya, Belediye Başkan Vekili Ahmet Polat, daire müdürleri, askeri ve mülki erkan ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı çevresinde polisler ile Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin güvenlik önlemi almaları dikkat çekti.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından tören sona ererken, kutlamaların bugün ve yarın çeşitli etkinliklerle süreceği öğrenildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kilis Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title