Haberler

Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 79. Yılı

Başkentte, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı anma programı dolayısıyla yarın bazı yollarda ulaşım sağlanamayacak.

Başkentte, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı anma programı dolayısıyla yarın bazı yollarda ulaşım sağlanamayacak.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yıl dönümü anma törenleri kapsamında yarın Anıtkabir'e yapılacak ziyaretler dolayısıyla, Gençlik Caddesi ve caddeye bağlanan tüm sokaklar (çift yönlü), Akdeniz Caddesi ile caddeye bağlanan tüm cadde ve sokaklar (çift yönlü), Anıt Caddesi ve caddeye bağlanan tüm cadde ile sokaklar (çift yönlü), Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nin 77. ve 84. sokaklar arasında kalan bölümünün (çift yönlü) saat 06.00'dan ziyaretlerin sonuna kadar araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için araç trafiğine kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almalarının faydalı olacağı belirtildi.

Öte yandan, Anıtkabir'de 09.00-10.00 saatlerinde resmi törenler gerçekleştirileceğinden vatandaşların saat 10.00'dan sonra Anıtkabir'i ziyaret etmelerinin uygun olacağı, Anıtkabir'in saat 22.00'ye kadar ziyaret edilebileceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Anıtkabir Akdeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title