Haberler

Atatürk Sevgisini Anı Defterine Kalp Çizerek Anlattı

EDİRNE Belediyesi'nin tarihi binasında bulunan Atatürk Odası'nı ziyaret eden ilkokul öğrencileri, Ata'ya duygu ve özlemlerini anı defterine yazdı.

EDİRNE Belediyesi'nin tarihi binasında bulunan Atatürk Odası'nı ziyaret eden ilkokul öğrencileri, Ata'ya duygu ve özlemlerini anı defterine yazdı. Bir öğrenci deftere kalpler çizerek, 'Atam seni çok seviyorum. Atam sen çok değerlisin' yazdı.

Edirne Belediyesi'nin tarihi binasında Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Edirne'yi 1930 yılındaki ziyareti sırasında kaldığı oda, Ata'yı anma etkinleri kapsamında öğrencilerin ziyaretine açıldı. Bugün çeşitli okullardan odayı ziyaret eden ilkokul öğrencileri, Ata'nın kullandığı eşyaları görme imkanı buldu. Öğrenciler, müzeye dönüştürülen Atatürk Odası'ndaki anı defterlerine Ata'ya olan duygularını ve özlemlerin yazdıkları satırlarla dile getirdi. Öğrencilerden biri deftere kalpler çizerek, 'Atam seni çok seviyorum. Atam sen çok değerlisin' yazdı.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu'nun yazıyı sosyal medya hesabından paylaşması çok sayıda beğeni aldı.Tanrıkulu, yazıyı gördüğünde çok duygulandığını söyledi.

- Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Edirne Belediyesi Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title