Haberler

Atatürk Lisesi Mezunları Bir Araya Geldi

Gaziantep Atatürk Lisesi geleneksel mezunlar günü yapıldı. Atatürk Lisesi bahçesinde düzenlenen mezunlar gününde Atatürk Lisesinin eski ve yeni mezunları buluştu. Mezunlar gününe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı. Mezunlar tekrar arkadaşlarıyla bir araya gelmiş olmanın heyecanını yaşarken, okulun bazı mezunlarına plaket verildi. Açılış konuşmasını yapan lise müdürü Ali Bozoğlu, görev ve sorumluluğu alırken kendisini bekleyen zorlukları bildiğini ifade ederek, "Okulumuzun ekip ruhu ile yönetilmesi teknolojinin en iyi şekilde okula kazandırılması gibi hedefler belirledik ve hedefimize ulaştık. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederim. Değerli öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş gençler olarak yetiştirmek temel hedefimizdir. Tüm mezunlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, mezun oldukları okula katkılarını bekleriz" dedi.

Derneğin başkanı Metin Mayda ise, şunları söyledi: "Kardeşlik ve arkadaşlık duygularının en üst seviyede olduğu, gerektiğinde bir tek lokmasını dahi arkadaşıyla paylaşmakta tereddüt etmeyen okulumuz mezunları bu yıl etkinliğin ikincisini düzenledi. Bundan sonra geleneksel hale gelen mezunlar günü buluşmasının adı Atatürk Lisesi Nohut Günü olarak değişmiştir. Derneğin kurulmasında ve bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm büyüklerimize, dernek yönetimin de görev almadan önce Atatürk Lisesi mezunları platformunda faaliyette bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Atatürk Lisesi mezunu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da konuşmasında, azimle neler yapılabileceğine işaret ederek, eğitime belediye olarak önem verdiklerini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Gaziantep Şahinbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title