Haberler

Atatürk Koşusuna 'Rekor' Katılım

Güncelleme:

Anayasa Meydanı'ndan başlayıp Zübeyde Hanım Kabri'nde son bulan koşuya, 10 ile 80 yaş arası, 2 bin Atatürk sevdalısı katıldı.

ÇEYREK ASIRLIK BULUŞMA

Karşıyaka Belediyesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, 80. ölüm yılında geleneksel "Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu" ile andı. Bu yıl 25'inci kez gerçekleştirilen organizasyon; Anayasa Meydanı'ndaki Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı önünde okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. 1729'u kayıtlı, yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı koşuda, 40 çift 'anne-baba ve çocuk' olarak, aile kategorisinde ter döktü.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Sahilden Girne Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nı takip eden katılımcılar, 4 bin 200 metrelik parkur sonunda Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'na ulaştı. Büyük heyecanın yaşandığı koşuda ilk 3'e girenlere törenle madalya verilirken, tüm sporculara tişört ve anı madalyası dağıtıldı. Kadın ve erkekler yaş kategorilerinin yanı sıra, engelliler ve aile kategorilerinin de yer aldığı koşu renkli görüntülere sahne oldu.

GURURLUYUZ!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Spora büyük önem veren Atatürk ve O'nu Türk milletine kazandıran annesi Zübeyde Hanım'ı, bir kez daha Karşıyakamıza yaraşır bir organizasyonla anmanın gururunu yaşıyoruz. Çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla; Atatürk sevdamızı ve bizlere emanet ettiği değerlerin yılmaz bekçileri olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Tüm katılımcılarımızı yürekten kutluyorum, teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title