Haberler

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Anma

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Anma töreninden detaylar Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı CHP İstanbul milletvekilleri Tanal, Tanrıkulu ile Erdem, CHP İstanbul İl Başkanı Canpolat, Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu'nun da bulunduğu heyet, saldırının yaşandığı alana kırmızı karanfil bıraktı Cemal Canpolat: "Terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin, destekçisi kim olursa olsun, her türlü terörü kınıyoruz" CHP İstanbul İl Örgütü, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırılarında yaşamını yitirenler için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali önüne gelerek, saldırının yaşandığı alana kırmızı karanfil bıraktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Anma töreninden detaylar Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

CHP İstanbul milletvekilleri Tanal, Tanrıkulu ile Erdem, CHP İstanbul İl Başkanı Canpolat, Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu'nun da bulunduğu heyet, saldırının yaşandığı alana kırmızı karanfil bıraktı

Cemal Canpolat:

"Terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin, destekçisi kim olursa olsun, her türlü terörü kınıyoruz"

CHP İstanbul İl Örgütü, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırılarında yaşamını yitirenler için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali önüne gelerek, saldırının yaşandığı alana kırmızı karanfil bıraktı.

Aralarında CHP İstanbul milletvekilleri Mahmut Tanal, Sezgin Tanrıkulu ile Eren Erdem, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun da bulunduğu bazı partililer, havalimanında terör saldırısının yaşandığı alana geldi.

Ellerinde kırmızı karanfiller bulunan CHP'li heyet, terör saldırısının yaşandığı, şeritle kapatılan alana yürüdü. Yerdeki çelenk üzerine karanfilleri bırakan heyettekiler, burada bir süre bekledi.

Buradaki basın mensuplarına konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Canpolat, milletvekilleri, parti meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileriyle terör örgütünü kınamak için Atatürk Havalimanı'na geldiklerini söyledi.

Canpolat, ülkenin her dönemden daha zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek, "Ülkenin birliğe, beraberliğe ne kadar ihtiyaç duyduğu bir dönem yaşıyoruz. Biz CHP olarak, ülkenin birlikte, bir arada, beraber yaşamaya ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, terörü kınamak için buradayız. Terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin, destekçisi kim olursa olsun, her türlü terörü kınıyoruz." diye konuştu.

Onlarca masum yurttaşın, havalimanı çalışanlarının, yurtdışına yolculuk yapanlar ile Türkiye'ye gelen ya da giden kişilerin güvenliğini koruyamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren Canpolat, şöyle devam etti:

"Ama ne yazık ki, ülkeyi yönetenler bu sorumluluğu taşıyarak, yüzlerce insanın ölümünden sorumlu gözükenlerin, bir tek sorumluluk taşıyarak, tıpkı Batı'da olduğu gibi bir tek gün istifalarını bile söz konusu etmedikleri bir gerçektir. Teröre karşı yeterince güvenlik önlemleri almadığından dolayı, başta İçişleri Bakanı olmak üzere güvenlikle sorumlu olanların derhal istifa etmesi gerektiği kanısındayız. Bu da yetmiyor. Bunun da hesabının verilmesi gerekiyor. Bu ülkede can güvenliğinden daha önemli bir şey yoktur. Yurttaşların can güvenliğini sağlayamayan, kendi ülkesinde yaşayanların ve dışarıdan gelen yabancıların güvenliğini sağlayamayan bir yönetimin daha uzun yönetimde kalması fevkalade zordur. Onun için bugün Genel Başkanımızın dün belirttiği gibi IŞİD'in ne zaman terör örgütü ilan edildiğini biz henüz bilmiyoruz. IŞİD'in ne zaman terör örgütü ilan edildiğinin kamuoyu ile paylaşılması lazım. İstanbul'un, Türkiye'nin her tarafının artık IŞİD terör örgütüyle ya da diğer terör örgütleriyle yol geçen hanına dönüştüğü bir süreçte, ülkemizin bir an önce bu terör örgütlerinden kurtulması için bütün yurttaşların beraber, birlikte olmaya ihtiyacı vardır."

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Tanal Eren Erdem Bakırköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title