Haberler

UBER Sürücüsüne Saldıran Taksi Şoförüne Turist Yolcudan Tepki: Sen Deli Misin

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'ndaki taksi durağı kahyası, UBER sürücüsünün yolcularını almasını engelleyerek şoföre "Senin ağzını burnunu kırarım" diye tehditler savurdu. Tartışmaya dahil olan turist, "Sen deli misin" diyerek kahyaya tepki gösterdi.

Atatürk Havalimanı'nda taksi durağı kahyası olduğu iddia edilen bir şahıs, Türk ve turist iki kadının valizlerini bagaja koymaya çalışan UBER sürücüne müdahale etti. Valizleri koydurtmadığı gibi "Senin ağzını burnunu kırarım" diyerek tehditler savuran şahıs, cep telefonu kamerasına yansıdı. Tartışma esnasında turist "Sen deli misin?" diyerek kahyaya serzenişte bulundu.

"SEN DELİ MİSİN?"

Atatürk Havalimanı'nda uygulamadan UBER aracı çağıran Türk ve turist iki kadın, aracına binmek istedi. O esnada UBER sürücüsünün kadınların valizini bagaja koyduğunu gören ve taksi durağı kahyası olduğu iddia edilen kimliği belirsiz bir şahıs, aracın bagajını kapatmaya çalıştı. Sürücünün cep telefonuyla kayıt yaptığını görerek tepki gösteren şahıs, önce telefonu elinden almaya çalıştı. Kadın turistin "Sen deli misin? Problem nedir?" sözüne karşılık şahıs, "Burada değil dışarıda bineceksiniz" diyerek yolcuların araca binmesini engelledi."Bayanlar olmasa senin ağzını burnunu kırardım"

"SENİN AĞZINI BURNUNU KIRARIM"

Bunun üzerine kadın durumu polis çağırmak istedi. Ardından geri adam atan şahıs, "Yazıklar olsun, şu bayanlar olmasa senin ağzını burnunu kırardım. Kime izletirsen izlet, şerefsizler" diyerek UBER sürücüsünü hem tehdit etti hem de hakaret etti. Tüm bu yaşananlar ise sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

Aslan Mehmet:

Ubere binenler vatan hainidir!!!Elin Amerikalısı bizi böyle birbirimize düşürüyor.Uberciler hem vergi ödemiyor Türkiye’de hemde plaka icin para vermiyorlar.Taksiciler hem plaka parası ödüyorlar hemde vergi ödüyorlar.Amerikada Uber çok yaygın ve orada yolculara Tecavüz ve Darp her gün bu Uber Şoförlerinden yapılıyor, kayıtsız oldukları için takip edilemiyorlar

2
24
yanıtYanıtla
Sen Delimisin.:

Abi sen taksi şoförümüsün.

yanıt9
yanıt0
Tayyar Durden:

Mehmet Dayı kafan çok güzelmiş, güle güle kullan.

yanıt3
yanıt0
VATAN:

ADAM GİBİ HİZMET VERİN TAKSİ ÖNERİLİSN. TAKSİYE BİNİPDE KENDİ PARAMLA REZİL OLACAĞINA UBER.

yanıt9
yanıt0
ŞENTÜRK:

TAKSİLER ARTIK KALKSIN. . . . TERBİYESİZ BUNLAR. . . . . UBER GELSİN ARTIK MİLLET HİZMET GÖRSÜN. . .

23
1
yanıtYanıtla
Uber Candır:

Taksiciler magandalığa, taksiciler odası ense yapmaya devam ettiği sürece vatandaşın tercihi uber olmaya devam edecek. Taksiciler odasına yaptığım hiç bir şikayetin geri bildirimi olmadı. Özür bile dilemediler. Uberde yanlışlıkla hem k. kartımdan hem de nakit olarak mükerrer ödeme alındı. Şirket özür dileye dileye bihal oldu. 1saat içinde kartıma iade yapıldı. Bir daha aynı sürücü ile eşleştirilmeyeceğim söylendi. Bir tarafta bu kadar hassas bi şirket, bi yanda saygısz, seviyesiz, dolandırcı tipler

20
2
yanıtYanıtla
VATAN:

TAKSİCİLER ESNAF ODASI BAŞKANLARINI GEÇENLERDE TELEVİZTONDA DİNLEDİM. ADAMLAR İKİ KELİMEYİ BİR ARAYA GETİRİP KONUŞAMIYORLAR ALLAH AŞKINA TAKSİLERİ DÜŞÜNEMİYORUM. ADAMIN PARASI VAR TAKSİ PLAKASI ALMIŞ PARA KAZANIYOR. NE HİZMETİ YA REZİLLİK.

yanıt6
yanıt0
TERCİHİMİZ UBER:

2 ay önce ümraniye eah den 17 yaşındaki yeğenim kemoterapi aldıktan sonra taksiye binmek istedik. Taksici çocuğun yüzündeki maskeyi, zayıflığını, halsizliğini gördüğü halde ''''delikanlı koysun valizi''''dedi. Çocuk hasta görmüyor musun? Bi zahmet sen koyuver deyince hışımla el frenini çekip kapıları çarpa çarpa valizi bagaja koydu. İnerken yine aynı terbiyesizliği yaptı. ''''Çocuk hastaysa yakınınızı niye çağırmıyosunuz aşağı''''diyerek valizi kaldırıma fırlattı. Taksiciler odasına şikayet ettim ama

20
1
yanıtYanıtla
mustafa harun:

Dikkat edin Uberci şoför ne kadar kibar şekilde tursitle ilgileniyor taksicide sokak kabayısı gibi ! Bu taksiciler bu cesareti nerden alıyor ? Kaybedilen her turist evimize bir ekmek eksik götürmemiz demektir . . Nerde bu devlet nerde bu adalet ?

20
0
yanıtYanıtla
cello:

uber yasak kardeşim. sen anlamıyomusun. . ne zamandan beri hırsızlık serbest oldu

yanıt1
yanıt3
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title