Haberler

Atatürk Anıtına Baltayla Saldıran Kadın Yakalandı

Güncelleme:

Tekirdağ'da Atatürk anıtına baltayla saldıran kadın, bölgedeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, polis ekipleri, Atatürk anıtına yapılan baltalı saldırının ardından görgü tanıklarının ifadesine başvurdu, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

BALTAYLA YAKALANDI

Saldırganın Lojman Sokak üzerinde görülmesi üzerine çalışmalar bu bölgede yoğunlaştırıldı. Kadın, Alipaşa Okul Arkası 4'üncü Aralık Sokak'ta saldırıda kullandığı baltayla yakalandı. Gözaltına alınan kadının evli Çiğdem B. (30) olduğu ortaya çıktı.

SALDIRIDAN ÖNCE ANITA NOT BIRAKMIŞ

Sorgulanmak üzere Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Çiğdem B.'nin saldırıdan önce anıta bıraktığı notta ise, "Rahman ve Rahim Allah'ın adı ile Allah emrinde galiptir. Yusuf Suresi 21. Ayet' yazdığı bildirildi.

Atatürk Anıtı'na Baltayla Saldıran Kadın Yakalandı

SORGUSU DEVAM EDİYOR

Çiğdem B.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (110)

olivera:

bravo yigit kadın.

19
39
yanıtYanıtla
:

hangi kadın sen misin yoksa kadın olan. dingil

yanıt1
yanıt6
Hasancan:

Heykelinden korkuyorsunuz karşınızda dursa ne yapacaksınız zavallılar

36
16
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

NİSA SÜRESİ AYTLERİNİDE YAZSAYDIN ORAYA .ONDAN SONRA ATATÜRK SALDIRMAK YERİNE HEYKELİNE GÜL BIRAKIRSINIZ ALBAYRAK BEYİN ZEKA VARSA TABİKİ BU ZİHNİYETTE

35
14
yanıtYanıtla
ATATÜRK ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR:

ey ulu ATATÜRK o kadar iyi işler yapmışsın ki o kadar akıllı bir insan mışsındı ki ölümünün 80. yılında bile hala senin heykellerini bile görmeye tahammülü olmayan yaratıklar var. sen rahat uyu Atam sana zarar veremeyenler heykeline de zarar veremezler izin vermeyiz.

30
16
yanıtYanıtla
bilinçli yorumcu:

herkes şunu bilmelidir ki eğer o kadın sokakta o çarşafla, ben çarşafsız, başka biri şortla gezebiliyorsa o heykeli dikilmeye değer görülen adam sayesindedir. Tabi ki sevmek bambaşka bir şey ancak saygı duymak zorunluluktur. Bu yapılanların provokasyonla avrupayla seçimle değil cahillikle ilgisi vardır. Birilerinin 8, yada 18. kocası olmayı kendine yakıştıran fantezi sever kadınlar o adamdan nefret ettiğini söyleyebilir ne tesadüf ki yaşasaydı o da sizi sevmezdi :)

32
14
yanıtYanıtla
Öğrenci:

yalana dolana karnımız tok dayı,,tarihi sizin gibi yalancılardan ögrenecek değiliz..tarihi yeni nesiller yazıyor dayı..yeni nesiller osmanlıyı istiyor dayı.

yanıt9
yanıt37
ne öğrencisi tekke mi.:

osmanlıyı istiyormuş. . cahilllllllll. demokrasi ve özgürlük deyip osmanlıyı istemek. beyin bedava.

yanıt4
yanıt9
Polat:

Atatürk = Türkiye. Atatürk''e saldıran Türk milletine ve devletine saldırmış demektir. Atatürk olmasaydı bu zavallı kadın Suriye ve Iraklı kadınlar gibi 100 dolara satılabilirdi. Bunun farkında değil mi?. . . Yaptığı iş tamamen bir provokasyondur. Ve arkasındakileri bulmak ve devleti bu meczuplardan kurtarmak zorunludur. Bu konuda emniyet güçlerine güveniyoruz. Allah devletimize her türlü sapık marjinal ve zararlı korusun.

30
15
yanıtYanıtla
Dogru:

niye bu kadar kızıyorsun polatcıgım,normalde böyle önemli işler devlet eliyle olmalı.

yanıt3
yanıt0
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title