Haberler

Atasay'ın "6. Günde Altın Fırsatlar" Kampanyası Ekim Ayında Başlıyor

Kuruluşunun 70. Yılını Kutlayan Atasay'ın Türk Kuyum Sektöründe Bir Dönüm Noktası Olacak "Altıncı Günde Altın Fırsatlar" Uygulaması, Ekim Ayının 6. Gününde Başlıyor.

Kuruluşunun 70. yılını kutlayan Atasay'ın Türk kuyum sektöründe bir dönüm noktası olacak "Altıncı Günde Altın Fırsatlar" uygulaması, Ekim ayının 6. gününde başlıyor.

Atasay'ın Türkiye genelindeki tüm mağazalarında geçerli olacak fırsat kampanyasında, her ayın 6. günü, gülen yüzün bulunduğu seçili altın ve pırlanta ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak. Giyimde ve aksesuarda şıklığına özen gösteren ve en son trendleri takip eden kadınların markası Atasay'ın "Altıncı Günde Altın Fırsatlar" uygulamasında ayrıca, Atasay mağazalarında geçerli tüm kredi kartlarına 6 taksit imkanı da sunulacak.

Atasay Mağazacılık Genel Müdürü Haldun Ulutürk kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, şirketin 2007 yılı içerisinde gerçekleştirdiği tektaş pırlantada taksit kampanyası ve outlet mağazacılık uygulamalarına, "Altıncı Günde Altın Fırsatlar" uygulamasını ekleyerek, sektörün çehresini değiştiren ve daha dinamik bir yapıya kavuşmasını saylayan projelerine bir yenisini daha ilave ettiklerini söyledi.

Atasay Kuyumculuk'un, 25 yıldır dünya çapında sürdürdüğü çalışmalar ile "uluslararası marka" olmak üzere gerekli altyapıyı hazırladığını söyleyen Ulutürk, "Ürünlerimizi dünyanın 62 ülkesinde 5 milyon kadınla buluşturuyoruz. New York, Milano, Londra, Dubai, Meksika City, Hong Kong, Guangzhou ve Moskova'da bulunan toplam 8 ofisimizle dünyanın dört bir yanında Türk kuyumculuk sektörünü temsil ediyoruz. Önümüzdeki günler itibariyle Uzakdoğu Bölgesi, New York, Milano, Tokyo, Moskova başta olmak üzere önemli

ticaret merkezi olan dünya kentlerinde Atasay markasıyla flagship mağazalar açacağız" dedi.

Denizli'nin Çivril kazasında "Sarraf Hacı Mustafa Kamer" tarafından temelleri atılan Atasay Kuyumculuk, bu sene sektördeki faaliyetlerinin 70. yıldönümünü kutluyor. Bugün gelinen noktada; sektörünün lider ve öncü markası olan şirket önümüzdeki dönemde, Türkiye kuyum sektörüne yön veren çalışmalarını dünya platformuna taşıyarak, "uluslararası marka" konumuna yükselmeyi hedefliyor.

(BGO-BGO-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title