Haberler

Ataş ve Oğuzer Ailelerinin Mutlu Günü

Sağlık-Sen Aydın Şubesi asistanı Ayşe Ataş ve maden mühendisi Mehmet Oğuzer düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi asistanı Ayşe Ataş ve maden mühendisi Mehmet Oğuzer düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

İsmail ve Hacer Ataş çiftinin kızı Ayşe Ataş ile Hüsamettin ve Gülser Oğuzer çiftinin oğulları Mehmet Oğuzer mutlu bir yaşam için hayatlarını birleştirdi. Sağlık-Sen Aydın Şubesi ve Diyanet-Sen Aydın Şubesi Asistanı Ayşe Ataş ile Kuşadası'nda faaliyet gösteren Usta OSGM'de görevli Maden Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Oğuzer'in Efeler ilçesi ESKO Düğün Salonunda gerçekleşen düğünlerine Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu, Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Emirdağ, Sağlık-Sen ve Diyanet-Sen üyeleri ile Ataş ve Oğuzer ailelerinin yakınlarıyla dostları katıldı.

Mehmet Oğuzer ve Ayşe Ataş çiftinin Efeler Belediyesi evlendirme memuru tarafından kıyılan nikahında çiftin altı yakını ve akrabaları şahitlik yaptı. Birlikte mutlu bir hayata evet diyen genç çift, daha sonra düğün pastasını da birlikte kesti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden ve renkli görüntülere sahne olan düğüne katılan davetliler, Mehmet ve Ayşe çiftinin mutluluklarına ortak oldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet Sen Kuşadası Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title