Haberler

Atalay'dan Atletlere "Rekor Kırın" Talimatı

Uluslararası Müsabakalarda Madalya Alan Atletleri Kabul Eden Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Yetenekli Sporcuların Çıkmasının Kendilerini Mutlu Ettiğini Belirterek, "Eskiden Atletizmde Ödül Verecek Sporcu Bulamıyorduk.

Uluslararası müsabakalarda madalya alan atletleri kabul eden Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, yetenekli sporcuların çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Eskiden atletizmde ödül verecek sporcu bulamıyorduk. Şimdi etrafımız başarılı atletlerle doldu. Sizin başarınız ile branşa ilgi de arttı. Türk atletizmi çok yakında dünya tarafından da kabul edilecek. Sporcu olarak önce insani duygularınızın iyi olması gerekir. Bunun için gönül kırmayın, ama bol bol rekor kırın" şeklinde konuştu.

Kabule katılan milli çekiççi Eşref Apak masörünün olmadığını vurgulayarak bu konuda yardım istedi. Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ise başarı grafiğinin giderek yükseldiğine dikkat çekerek, " Henüz sezon açmamamıza rağmen 4 sporcumuz Dünya ve Olimpiyat barajını geçti. Başarılarımız devam edecek" dedi.

Atalay kabulde yer alan Nevin Yanıt, Özge Gürler, İsmail Aslan, Mukadder Ulusoy, Hasan Pak, Kemal Koyuncu, Bekir Karayel, Muğdat Öztürk, Abdil Ceylan, Eşref Apak, Beşiktaş ve Türk Telekomspor atletlerine gömlek hediye etti.

Atletler daha sonra Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen mangal partisine katıldılar ve hep birlikte yemek yediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title