Haberler

Atakum Hanımlar Kültür Evi'nden Görkemli Sergi

Atakum Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Tarafından 'Hanımlar Kültür Evi'nde Açılan El Sanatları Kursuna Katılan 100 Kursiyerin Yaptığı El Emeği Göz Nuru Ürünleri, Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde Verilen Kokteyle Sergilendi.

Atakum Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından 'Hanımlar Kültür Evi'nde açılan el sanatları kursuna katılan 100 kursiyerin yaptığı el emeği göz nuru ürünleri, Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde verilen kokteyle sergilendi.

Sergi açılışına Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürü Halil İbrahim Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fatih Öztürk, meclis üyeleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. İki ay sonra bayanlar için hizmete açılacak olan yeni Hanımlar Kültür Evi'nde daha iyi hizmet verileceğini belirten Başkan Adem Bektaş, "7 ay gibi kısa bir sürede bayanlarımız inanılmaz güzel ürünler ortaya çıkarmışlar. Hanımlar Kültür Evi'nde bulunan bütün bayanlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Bayanların ortaya çıkarttığı ürünlerin çok değerli olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. İğne oyası ve ev mefruşatı kurslarını başarılı bir şekilde bitiren kursiyerlere belgelerini Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş ve Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli verdi.

(SAM-SA)

07.06.2007 17:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title