Haberler

Atakum'da Köy Konağı Açılışı Yapıldı

Atakum Belediyesince köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerine değer katması hedefiyle gerçekleştirilen Köy Konakları Projesi'nin ilki Çobanözü Mahallesi'nde halkın hizmetine sunuldu.

Atakum Belediyesince köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerine değer katması hedefiyle gerçekleştirilen Köy Konakları Projesi'nin ilki Çobanözü Mahallesi'nde halkın hizmetine sunuldu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Köy Konağı açılışında yaptığı konuşmada, söz verdikleri projeleri halkla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

İlçenin çehresini değiştirip, değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini dile getiren Taşçı, "Son bir buçuk yılda Atakum'da çok şey değişti. Eskiden noteri dahi olmayan bir ilçede yaşıyorduk, artık noterimiz var. Eskiden resmi hastanemiz yoktu, şimdi kapılarının açılması için gün sayıyoruz" dedi.

Köy Konağı Projesi hakkında bilgi veren Taşçı, şunları kaydetti:

"Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerimize büyük önem veriyoruz. Yıllarca yaşadıkları hizmet eşitsizliğine son vermek için soluksuz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı Köy Konağı gibi sosyal içerikli projelerimizle süslüyoruz. Köy Konağı projesini tüm mahallelerimize taşımayı hedefliyoruz. Şu an yapımı tamamlanmak üzere olan köy konaklarımız ardı ardına açarak halkımızın hizmetine sunacağız. Köy Konağı Projesi ile hem mahallelerimiz değer kazanacak hem de turizme katkı sağlayacağız. Osmanlı ve Türk mimarisinin harmanlanmasıyla ortaya çıkan konaklarımız her yaştan mahalle grubundaki mahalle sakinlerimize hizmet verecek."

Açılışa AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Mustafa Bekir Selçuk, Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı, açılışın ardından davetlilere kestane ve aşure dağıttı. Başkan Taşçı, davetlilere Köy Konağını gezdirerek içeriği hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

İshak Taşçı Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title