Haberler

Atakum Belediye Meclisi Tatili Reddetti

Atakum Belediye Meclisi Üyeleri, Yetkileri Dahilinde Olmasına Rağmen 'Meclis, Her Yıl 1 Ay Tatil Kararı Alabilir' Hükmünü Oy Çokluğu ile Reddederek, 'Çalışma' Kararı Aldı

Atakum Belediye Meclisi Üyeleri, yetkileri dahilinde olmasına rağmen 'Meclis, her yıl 1 ay tatil kararı alabilir' hükmünü oy çokluğu ile reddederek, 'çalışma' kararı aldı Atakum Belediye Meclisi temmuz ayı olağan toplantısını Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş başkanlığında yaptı. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda meclis, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 20'inci Maddesi'nde yer alan "Meclis, her yıl 1 ay tatil kararı alabilir" hükmünü oy çokluğu ile reddederek 'çalışma' yönünde karar aldı.

Kararı reddeden meclis üyelerinin 'fedakarlılık örneği' gösterdiğinin altını çizen Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Meclis üyesi arkadaşlarımız büyük bir özveri göstererek tatil kararı almadı. Meclis üyesi arkadaşlarımız beldede sorunların çözümü ve gelişimi için çalışmaya bundan sonra da devam edecek" dedi.

Başkan Adem Bektaş, meclis toplantısı sonrası meclis üyelerine geçici olarak yapılan kaymakamlık binasını gezdirdi.

(SAM-SA) 01.07.2008 16:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title