Haberler

Ataç Stk Temsilcileri ile Buluşmaya Devam Ediyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç, son olarak Eskişehir Barosu Kent ve Çevre Komisyonu, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Hayırtepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkililerini makamında ağırladı.

Başkan Ataç, ziyaretler kapsamında Eskişehir Barosu Kent ve Çevre Komisyonu Başkanı Av. Özkan Gündoğan ve beraberindeki komisyon üyelerini misafir etti. Gündoğan ziyarette Tepebaşı bölgesine yapılması planlanan kömürlü termik santral konusunda hukuki süreci yakından takip ettiklerini belirterek Başkan Ataç'a bilgiler aktardı. Gündoğan ayrıca konuya olan hassasiyetinden ötürü de Başkan Ataç'a teşekkür etti.

Ataç daha sonra Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin Ocak ayında gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurulu ile başkanlığa seçilen Cafer Onası ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette Onası, yeni yönetim olarak planladıkları çalışmalar hakkında Başkan Ataç'a bilgiler verdi.

Başkan Ataç son olarak Hayırtepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hayrettin Ayvaz ile bir araya geldi. Ayvaz buluşmada Başkan Ataç'a Hayırtepe Camii'ne verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç, STK temsilcilerine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gündoğan Tepebaşı Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title