Haberler

Ata Demirer'İn Vize Çilesi

Almanya Turnesinde Ludwigshafen'de 2 Bin 500 Kişinin Karşısına Çıkan Ata Demirer "şu Almanya'ya Girmek Ne Kadar da Zor. Alman Polisini Tiyatro Sanatçısı Olduğuma İkna Edene Kadar Baya Bi Uğraştım. Sanıyorum Beni Bulgar Güreşçi Zannetti" Dedi

Almanya turnesinde Ludwigshafen'de 2 bin 500 kişinin karşısına çıkan Ata Demirer "Şu Almanya'ya girmek ne kadar da zor. Alman polisini tiyatro sanatçısı olduğuma ikna edene kadar baya bi uğraştım. Sanıyorum beni Bulgar güreşçi zannetti" dedi

Avrupa turnesine Berlin'de başladıktan sonra ikinci durağı Ludwigshafen'de sahne alan Ata Demirer, sınır polisinin kendisine yaşattığı zor anları anlattı. Ünlü komedyen Almanya'ya girerken yaşadığı sınır polisiyle diyalogunu 'Ti"ye alarak "Yaaa... Almanya'ya girmek ne kadar zorlaşmış. Pasaport kontrolundan içeri girerken adama diyorum 'ben tiyatrocuyum, komedyenim' inanmıyor herif. Ne yapmalıyım. Beni Bulgar güreşçi filan zannetti büyük ihtimal" diyerek Alman polisini tiyatro sanatçısı olduğuma ikna edene kadar çok uğraş verdiğini söyledi.

GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ

Ludwigshafen Friedrich Ebert Halle'yi dolduran 2 bin 500 hayranı karşısında "Allahtan organizatörler konser afişlerini ve istenebilecek diğer belgeleri yanıma vermişlerdi de bugün burada karşınıza çıkabildim" diyen Ata Demirer yaşadığı bu vize çilesi sonrası aklına hemen Ramiz dayısının geldiğini söyledi. Pasaport polisine geldiğinde Ramiz dayım bu polise şöyle derdi diyerek şovunu sürdüren Demirer'in "Gellll... Es ist einfach nach Deutschland zu kommen.. "diyen Ramiz dayım bana dönerek "Aberrrr.. schwerig netttt, so gehen yeğen" diyerek kıs kıs gülerdi." demesiyle salondakiler gülmekten adeta kırıldı. Almanya ile ilgili iyi anıları olduğunu vurgulayan Ata Demirer sahnedeki performansını izleyenler gibi kendisinin de beğendiğini dile getirip "ben siz hayranlarımla daha mutlu oluyorum" dedi.

FATİH TERİM TİPLEMESİ

Tek kişilik gösterisinde esprileriyle izleyicileri kahkahaya boğan Demirer şovuna kendi şişmanlığını eleştirerek başladı ve Kadir İnanır, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay ve 2008 Euro2008'deki Fatih Terim tiplemeleriyle sevenleri tarafından ilgiyle izlendi.

15 MAYIS'TA SONA ERECEK

Ata Demirer, Almanya'daki gösterilerinden sonra İsviçre'nin Zürih kentinde ve Avusturya'nın başkenti Viyana'da da hayranlarının karşısına çıkıp sahne alacak. Ata Demirer'in turnesi 15 Mayıs'ta son bulacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title