Haberler

Ata Demirer Hayranlarını Üzdü

Ata Demirer'in İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu'nda Bu Gece Gerçekleştireceği Gösterisi İptal Edildi. Ata Demirer'in Ayağındaki Rahatsızlık Nedeniyle İkinci Kez Ertelenen Gösteri, Demirer'in İzleyenlerini Üzdü.

Ata Demirer'in İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu'nda bu gece gerçekleştireceği gösterisi iptal edildi. Ata Demirer'in ayağındaki rahatsızlık nedeniyle ikinci kez ertelenen gösteri, Demirer'in izleyenlerini üzdü.

İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu'na Ata Demirer'i izlemeye gelen hayranları kötü bir sürprizle karşılaştı. Ata Demirer'in ayağındaki kas kasılması sebebiyle gösterisi, 25 Temmuz 2007 tarihine ertelendi. Gösteri alanına doktoru ile birlikte gelen sanatçı, yaptığı basın açıklamasında tüm İzmirliler'den özür diledi. İzmir'deki gösterisinin ikinci kez ertelenmesi sebebiyle çok üzgün olduğunu belirten Ata Demirer, "İzmir benim için bir kale. 4 hafta önceden tüm hazırlıkları yaptım. Ayağımda zaten bir sorun vardı

ama hazırlıklarımı ona göre yapmıştım. Ancak ani sıcaklık değişimi ve uçak yolculuğu sebebiyle rahatsızlığım tekrarladı. En az 15 gün güçlü ilaç tedavisi ve istirahatle atlatmaya çalışacağım" diye konuştu. Rahatsızlığını kendine yakışır bir dille anlatan ünlü komedyen, "Ben bu ayakları bırakayım. Benim yerime Appiah ile Lincoln oynasın" ifadelerini kullandı. Fazla kilolarının da sağlık sorunları oluşturduğunu ifade eden Ata Demirer, "Artık zayıflamam gerekli. Normal kiloda olsaydım, böyle olmazdı. Kimse

beni tekmelemedi, düz yolda ayağım taşa takılınca böyle oldu" dedi.

Ata Demirer ile birlikte gösteri alanına gelen Ege Sağlık Vakfı doktorlarından Ortopedi Uzmanı Doç. Dr. Levent Kösten ise, "Kasta travmaya bağlı ödem oluşması söz konusu. Kompartıman sendromu dediğimiz bir rahatsızlık. Bu durumda yürümesi bile çok zor" diye konuştu.

Ata Demirer'in İzmir Açık Hava Tiyatrosu'nda iptal edilen oyunu, 25 Temmuz 2007 tarihine ertelendi. Tiyatro önünde biriken hayranlarından bazıları biletleri iade ederken, gösterinin ikinci kez iptal edilmesine de tepki gösterdi.

(YB-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title