Haberler

Asyaport Limanı Tekirdağlı öğrencilere destek için 400 tablet bağışladı

Güncelleme:

Asyaport Limanı tarafından Tekirdağ'da eğitim gören öğrencilere verilmek üzere Tekirdağ Valiliğine 400 tablet hibe edildi.

Asyaport Limanı tarafından Tekirdağ'da eğitim gören öğrencilere verilmek üzere Tekirdağ Valiliğine 400 tablet hibe edildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Aziz Yıldırım, eşi Güllühan Yıldırım ve Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer'in eşi Gülsün Soyuer'in katılımlarıyla valiliğin toplantı salonunda tabletlerin teslimi için tören düzenlendi.

Vali Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, uzaktan eğitimde bazı araçlara ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığının ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıttığını anımsatan Yıldırım, "Bunun dışında hayırsever vatandaşlarımız da var. Bunlardan en güzeli, en büyüğü de Asyaport sahibi Ahmet Soyuer ve eşi Gülsün Soyuer. 'Biz de destek olalım' diye düşünmüş ve 400 tablet temin etmişler." ifadelerini kullandı.

Bağışlanan tabletlerin tüm ilçelerdeki okullara dağıtılacağını bildiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Kaymakamlarımız ve milli eğitim müdürlerimizle güzel bir çalışma yapıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin sayısı bildirildi. Şimdilik bu kadarını veriyoruz. Bunun üzerini de inşallah diğer hayırsever vatandaşlarımız tamamlar. Milli Eğitim Bakanlığımızdan da tabletlerimiz gelecek. İhtiyacı olan öğrencilerimiz evlerinden EBA programlarını rahatlıkla takip edebilecek. Yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Törene Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymanpaşa İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Koçer ve bazı okul müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Aziz Yıldırım Tekirdağ Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title