Haberler

Asya, Çocuklar İçin Resim Yapıyor

3 Yıl Önce Resim Yapmaya Başlayan Ancak Annesinin Ölümünden Sonra Fırçayı Eline Alamayan Asya'yı Çocuklar Harekete Geçirdi.

3 YIL ÖNCE RESİM YAPMAYA BAŞLAYAN ANCAK ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SONRA FIRÇAYI ELİNE ALAMAYAN ASYA'YI ÇOCUKLAR HAREKETE GEÇİRDİ.

Yeniden resim yapmaya başlayan Asya, bu resimleri bir sergi ile satışa sunucak. Elde edilecek geliri ise çocuklar yararına düzenlenen derneklere bağışlayacak.

'Aşktır Beni Güzel Yapan' albümü ile müzik dünyasındaki sessizliğini bozan Asya, 28 Şubat geccesi de Cahide Caberet'de sevenleriyle buluşacak. 6 yıl aradan sonra sahnelere dönen Asya kimsenin bilmediği gizli kalmış bir yönünü de çocuklar için ortaya çıkarttı. 3 yıl önce resim yapmaya başlayan ancak altı ay önce kaybettiği annesinin vefatından sonra bir türlü resim yapamayan Asya, çocuklar için tekrar fırçayı eline aldı ve resim yapmaya başladı. Çünkü Asya'nın resimleri ile açılacak sergiden elde edilecek gelir çocuklar yararına var olan derneklere bağışlanacak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title