Haberler

Asya Belediye Başkanları Gaziantep'te Toplandı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlen "Asya Belediye Başkanları Forumu" Gaziantep’te yapıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlen "Asya Belediye Başkanları Forumu" Gaziantep'te yapıldı. Asya ülkelerinden birçok belediye başkanın katıldığı forumda "Asya Kentlerinin Dayanıklılığı", "Asya Kentlerinin Yaşanabilirliği", "Akıllı Asya Kentleri" konuları ele alınırken, yeni dönem Başkanı da Fatma Şahin oldu.

Gaziantep'te bir otelde gerçekleştirilen ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Asya Belediye Başkanları Forumu" başladı. Asya ülkelerinden birçok belediye başkanın katıldığı forumda "Asya Kentlerinin Dayanıklılığı", "Asya Kentlerinin Yaşanabilirliği", "Akıllı Asya Kentleri" konuları ele alınırken, Asya Belediyeler Birliği Başkanı ve Haikou Belediye Başkan Yardımcısı Feng Yuyıng görevi yeni dönem Başkanı Fatma Şahin'e devretti.

Forum'da açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem Asya Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, "Bugün Asya'nın kuvvetli belediye başkanlarının Gaziantep'te, İpekyolu'nun en önemli merkezinde olmalarından büyük mutluluk duyuyorum. Asya yükselen bir değerdir. 21. yüzyıl Asya yüzyılı olacaktır. Beşeri sermayesiyle, yetişmiş insan gücüyle, doğal kaynaklarıyla, tüm enerji kaynaklarıyla Asya'da bir ve beraber olduğumuz zaman kötü manzaraların olmadığı, güzel manzaralara sahip bir dünya inşa edebiliriz. Dünya huzuru ve mutluluğu için Asya'nın huzurlu ve mutlu olması gerekir. İşte bu yüzden biz Asya Belediye Başkanları olarak, yerel yönetimler olarak devlet yönetimlerinden, başkalarından beklenti olmaksızın yapacak çok işimiz var" dedi.

Konuşmaların ardından forumda yeni dönemin başkanı Fatma Şahin'e çeşitli hediyeler takdim edilirken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Fatma Şahin tarafından da tüm katılımcı ülkeler ile bu ülkelerden gelen belediye başkanlarına plaket verildi.

Programın sonunda ise Asya Belediye Başkanları Forumu'nun 10. yıl pastası tüm katılımcıların iştirakiyle kesilmesinin ardından yapılan toplu aile fotoğrafı çekimiyle forum sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title