Haberler

ASUS ROG Mothership Türkiye'de satışa çıktı

ASUS'un yeni amiral gemisi oyun bilgisayarı Mothership GZ700'ün Türkiye'de satışa çıktığı duyuruldu.

ASUS'un yeni amiral gemisi oyun bilgisayarı Mothership GZ700'ün Türkiye'de satışa çıktığı duyuruldu. CES 2019'da tanıtılan ve bu sene en çok dikkat çeken ürünlerinden olan ASUS'un oyun bilgisayarı ROG Mothership (ROG) GZ700 Türkiye'de kullanıcılarıyla buluştu.

Standart masaüstü bilgisayarların yerini alacağı düşünülen ROG GZ700'ün, farklı ve dikkat çeken tasarımıyla dizüstü oyun bilgisayarlarının formunu yeniden tanımlayacağı belirtildi. Marka tarafından yapılan açıklamada; klavyesi sökülerek farklı kullanım senaryolarına imkan tanıyan dizüstü oyun bilgisayarının, laptop formunda kullanılırken de kasasının yüzeye çarpraz yerleşerek hem gelişmiş soğutma hem de çok daha zengin bir ses deneyimi sunduğu aktarıldı.

Donanım detaylarında ise verilen bilgiler şu şekilde; "Özel tasarım alüminyum gövdeye sahip ROG GZ700'ün 17,3 inçlik Full HD ekranı ultra akıcı 144 Hz yenileme hızında ve 3 ms tepki süresine sahip. Ayrıca oyunlarda yırtılmaların önüne geçen NVIDIA teknolojisi G-SYNC barındırıyor. Özellikle 3 ms tepki süresinin de rekabetin yoğun olduğu oyunlarda avantaj sağladığı aktarıldı. Marka yetkilileri donanım tarafındaki diğer detayları şu şekilde özetledi; Intel'in en üst düzey Core i9 işlemcisi ve NVIDIA GeForce RTX 2080 Serisi harici grafik işlemcisiyle çalışan ASUS ROG GZ700, gelişmiş soğutma sistemi sayesinde hem işlemciyi hem de ekran kartını standart hızların çok üstüne aşırtarak rakipsiz performans sağlıyor.

Açıklamada, günümüzde bilinen dizüstü bilgisayar algısını tümüyle değiştiren, farklı ve yenilikçi tasarıma sahip yapısını üst seviye PC donanımıyla birleştiren oyun bilgisayarı ASUS ROG GZ700'ün, oyun severlere farklı bir kullanıcı deneyimi sunacağı bilgisi verildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Asus Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title