Haberler

'Asuman Bekaret Kemeriyle Geldi!'

MEHMET ALİ ERBİL, ASUMAN KRAUSE'NİN BELİNDEKİ AKSESUARI GÖRÜNCE NE DEDİ?

Kanal 1'de yayınlanan Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek yarışmasının konukları Leyla Bilginel, Asuman Krause ve Mustafa Topaloğlu idi.

Mavi bir elbisenin üzerine büyükçe anahtarlı bir aksesuar giyen Asuman Krause, Mehmet Ali Erbil'in diline düştü.

Aksesuarı bekaret kemerine benzeten Mehmet Ali Erbil, 'Gördüğünüz gibi bütün katılan yarışmacılarımız önlemlerini almış. Asuman Krause bekaret kemeri ile gelmiş. Anahtarı nerede bunun askerde mi?' diyerek imalı bir söz söylerken, bekaret kemerinin hikayesini de şöyle anlattı:

'Eskiden öyleymiş. Savaşa giderlermiş. Bekaret kemerini takarmış erkek, anahtarı ile savaşa gidermiş. Adam savaşta öldü mü kadın yandı. Oradan çıkmış o.'

Mehmet Ali Erbil, bu hikayeden sonra 'Sen de şimdi bu anahtarı kaybedersen yandın yani' derken, Asuman, 'Yok kaybetmem merak etme' şeklinde yanıt verdi.

Ancak Erbil'in Asuman'a yaptığı şaka bununla kalmadı. Ünlü şovmen, yarışmanın konuklarından Mustafa Topaloğlu'nu şöyle anons etti: 'Şimdi efendim anahtarın sahibini davet ediyorum.'

Bu sözlere bir hayli bozulan Asuman Krause, 'Hayır, tabii ki' diye yanıt verdi ama Mehmet Ali Erbil hazır cevaplığını konuşturdu: 'O dünyada bir... Allah Allah anahtarcı adam yaa, çağırmayım mı. Adamın işi bu kardeşim.'

Anahtarcı olmaktan bir hayli memnun olan Mustafa Topaloğlu, 'Çözeceğiz' diyerek Asuman'ı bir hayli utandırdı.

Krause'nin programdaki en büyük hatası ise Mehmet Ali Erbil'le laf yarışına girmek oldu. İşte Asuman Krause'yi ve Mustafa Topaloğlu'yu zor durumda bırakan o diyalog:

Erbil: Benim aklım kilitte. Allah korusun. Düşünsene savaşta adam yeniyor öbür orduyu, ceplerinden bütün kilitleri boşaltıyor. Düşünsene öbür komutan ooo bütün kilitleri alıyor.

Krause: Kilitler de şu kadar minicik. Anahtarlar pardon...

Erbil: Eski anahtar. Şimdiki anahtarları gör böyle böyle (bileğini işaret ediyor).

Topaloğlu:Asuman Krause'nin kendisini kilitlemesi doğru bir şey güzel bir bayan yani. Yani senin anahtarını sen ne zaman aldın (Erbil'e soruyor).

Krause:Ay haydi başımıza gelene bak.

Erbil: Benim anahtarım doğuştan var.

(...)

Erbil:Kukla ne oluyor, kukla.

Krause:Şarkının adı kukla.

Erbil: Dinleyeceğiz mi bugün?

Krause:Dinleyeceğiz.

Erbil:Kilitli, kilitsiz. Yani şifreli, şifresiz. Nasıl?

Krause:Eeee kilitli tabii..

Erbil: Ben şifreyi vereceğim ilerleyen dakikalarda. Asuman'ın şifresini vereceğim. 757 30 99 aradınız Asuman'ın kilidini açtınız, aramadınız Mustafa'nınkini açtınız.

Topaloğlu:Ne alakası var.

Erbil:Herkesin bir kilidi var. Yok mu kilitli bir kasan, yok mu kasan? Allah aşkına kilitli bir yerin, bölgen, kasan yok mu? Herkesin vardır kilitli bir bölgesi.

Krause:Allah seni bildiği gibi yapsın. Çok sinirlerim bozuldu.

Topaloğlu:Doğru söylüyor ben açılacağım kadar açıldım. Orası da açılmaz ama açılacağı kadar açıldı.

Erbil:Kasan mı?

Topaloğlu:Yok genele açıldım. Ne varsa anlattım yani. Hukuk, bireysel hukukla evrensel hukuk teyze çocuklarıdır... Birini...

televizyongazetesi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title