Haberler

Astroloji Etkinliğinde Buluştular

YENİ yılın yaklaşmasıyla birlikte astrolojik yorumlar da yapılmaya başlandı.

YENİ yılın yaklaşmasıyla birlikte astrolojik yorumlar da yapılmaya başlandı. Astrolog Filiz Özkol, 2018 yılını Türkiye ve dünya açısından değerlendirdi.

İtalyan mimarisinin en güzel örneği olarak Venedik konseptiyle tasarlanan Venezia Mega Outlet içerisinde düzenlenen etkinlikte konuşan ve seyircilerin sorularını yanıtlayan Özkol, özellikle yay burcu insanlarının son 2,5 yıldır zor günler geçirdiğini ancak 2018'de daha şanslı olacaklarını belirtti. Alışveriş merkezinde o gün en çok alışverişi yapan 5 kişiye de özel olarak yıldız haritası yorumu yapıldı.

"TÜRKİYE'Yİ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR"

2017 yılında gezegenlerin Türkiye üzerinde ağır etkileri olduğunu da belirten Özkol, 2018 yılında Türkiye'yi nelerin beklediğini şöyle anlattı:

"2018 yılında dünyayı kasıp kavuran bir gezegen enerjisi var. Özellikle 5 tane tutulma var. Aslan burcunda gerçekleşecek olan tutulma, Türkiye üzerinde sert rüzgarlar estirebilir fakat bunun bir ucu dünya siyaseti ile paralel gittiği için dünyada yaşanan olayların ülkemiz üzerinde siyasi baskıları çok fazla. Türkiye'nin çok şanslı bir haritası var ve bir su grubu olan akrep burcu ile yükseleni de yengeç. Bu sene Jüpiter akrep burcuna geçtiği için Türkiye'nin lehine işleyecek. Özellikle ABD aslan burcu tutulmalarından çok etkilendi. Ben Türkiye'nin bu konuda daha şanslı olduğunu düşünüyorum."

"BİRÇOK ÜNLÜNÜN YILDIZI PARLAYACAK"

Ünlüler açısından da 2017'yi değerlendiren Özkol, "Özellikle akrep, yengeç ve balık burcu ünlüler için bu sene çok güzel bir dönem. Bunun dışında tutulmalar aslan ve yengeç burcunda olacağı için birçok ünlü kaybedilebilir, bazı ünlüler de çaptan düşebilir, birçok ünlünün de yıldızı parlayabilir. Yani aslan burcundaki tutulma sahne sanatlarını etkileyeceği için birçok görsel sanatlarla ilgili olanlardan sürpriz haber duyabiliriz" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Venedik Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title