Haberler

Ünlü Astrolog Egemen Töreli, Trafik Kazasında Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

51 yaşındaki ünlü Astrolog Egemen Töreli, yolun karşısına geçmek isterken, kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Astrolog Egemen Töreli (51), yolun karşısına geçmek isterken, kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN ARABA ÇARPTI

Ünlü isimlerin en yakın ismi Astrolog Egemen Töreli, Çorlu'da yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada M.T.'nin kullandığı 59 PT 161 plakalı kamyonet, önce Töreli'ye ardından elektrik direğine çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü M.T. ile Töreli, ağır yaralandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Egemen Töreli, götürüldüğü Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Astrolog, Kazada Yaşamını Yitirdi

Astrolog, Kazada Yaşamını Yitirdi

Astrolog, Kazada Yaşamını Yitirdi

Astrolog, Kazada Yaşamını Yitirdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Bulvarı Tekirdağ Çorlu Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (77)

Bir Düşünür:

Gezegenler Ve Yıldızlar Söylememiş Mi? Kamyonetin Çarpacağını Yazık Unutmuşlarsa Eğer!

25
8
yanıtYanıtla
Yok ki:

Öbür dünya diye birşey yok dindarlar.

4
28
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

Gittin geldin mi? Delilin nedir?

yanıt7
yanıt4
M.B:

bu yazdığına kendin inanıyorsan sıkıntı yok. yoksa dünyada biz insan gibi yaşamış oluruz şayet varsa gerisini sen düşün :D

yanıt12
yanıt2
Kemal44:

Ya varsa....!

yanıt8
yanıt5
u mustafa:

Yok olan bir şeyin yokluğu isbata çalışılmaz. Var olan bir şeyin yokluğu isbata çalışılır. O halde Allah var ki sen onun yokluğunu isbata çalışıyorsun. Yani: Senin yok demenden bile Allahın var olduğu ortaya çıkıyor.

yanıt4
yanıt0
MERT:

İnsan kıyamette kemiklerini bir araya toplayamayacağımızı mı zannediyor? Elbette biz parmaklarının uçlarını da düzeltmeye kaadiriz. (eyahsebül’insânü ellen necme’a ızâmeh) Hayır, insan önünde olan kıyameti yalan saymak ister. (3-5).

yanıt2
yanıt0
MERT:

Kuran’da, insanları ölümden sonra diriltmenin Allah için çok kolay olduğu anlatılırken, insanların özellikle parmak uçlarına dikkat çekilir. Ayette parmak uçlarının vurgulanması, son derece hikmetlidir. Çünkü parmak izindeki şekiller ve detaylar, tamamen kişiye özeldir. Şu an dünya üzerinde yaşayan ve tarih boyunca yaşamış olan tüm insanların parmak izleri birbirinden farklıdır. Dahası, aynı DNA dizilimine sahip tek yumurta ikizleri dahi farklı parmak izine sahiptirler

yanıt2
yanıt0
MERT:

Ancak önemli olan, parmak izinin özelliğinin ancak 19. yüzyılın sonlarına doğru keşfedilmiş olmasıdır. Ondan önce, insanlar parmak izini hiçbir özelliği ve anlamı olmayan çizgiler olarak görmüştür. Fakat Kuran’da, o dönemde kimsenin dikkatini dahi çekmeyen parmak izleri vurgulanmakta ve bu izlerin ancak çağımızda farkedilen önemine dikkat çekilmektedir

yanıt2
yanıt0
dgdfgdf:

oh olmuş geberip gitmiş işte. . tipe bak kılıksız. . . mide bulandırıyor

7
25
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title