Haberler

Asrın Güreşçisi Hamza Yerlikaya, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Sivas 2. Sıra Milletvekili Adayı Olan Asrın Güreşçisi Hazma Yerlikaya, Memleketinde Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor.

AK Parti Sivas 2. sıra milletvekili adayı olan asrın güreşçisi Hazma Yerlikaya, memleketinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Kuru ve partililer ile birlikte seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdüren Hazma Yerlikaya, esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Ziyaretler sırasında ilginç diyaloglar da yaşanırken, bir ayakkabı boyacısı Yerlikaya'dan Sivas'a yatırımcıların getirilmesi için çalışma yapmasını istedi ve Yerlikaya'nın göbekli olmasını espri yaparak eleştirdi. Bir çok üniversite öğrencisi ve Sivaslı, Yerlikaya ile hatıra fotoğrafı çektirirken, eskiden

pehlivan olduğunu söyleyen bir vatandaşa Yerlikaya güreş teklifinde bulundu. Vatandaş ise 'Artık sen milletvekili sayılırsın. Seninle güreşemem" diyerek karşılık verdi.

İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Hazma Yerlikaya, güzel bir seçim öncesi geçirdiklerini söyledi. Vatandaşların arasına girdiklerini ve hükümet olarak bugüne kadar yapılan çalışmaları anlattıklarını kaydeden Yerlikaya, "Hükümet ve belediye olarak bugüne kadar yaptığımız hizmetleri ve yapacaklarımızı vatandaşımıza anlatıyoruz. Çalışmalarımız şu anda çok iyi. Beğeni ve ilgi görüyor. Vatandaş kendinin ciddiye alınmasını, hoşgörülü olunmasını ve insanlarla birebir diyaloga girilmesini bekliyor. Bizler

de zaten bire bir diyaloğa giriyoruz" dedi. Kendisinin güreşçi olması ve bir spor adamının siyasete bir şey katamayacağı şeklindeki haberlere cevap veren Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Zaman zaman bu türlü dedikodular benim de kulağıma geliyor. Ben gerçi bunları pek ciddiyetli bulmuyorum, ciddiyetsiz konuşmalar. Benim sporcu olmam, siyasette hizmet edemeyeceğim anlamına gelmez. Biz hizmete talibiz. Polemiğe ve konuşmaya talip değiliz. Hizmetlerimizle insanların gönlünü fethetmeye talibiz. Ben gücümü genel merkez ve başbakanımdan alırım. Ben sadece hizmet etme anlayışına talip olduğum için bu konuşmaları çok yersiz, asılsız buluyorum."

Hazma Yerlikaya, Sivas'ta gördükleri ilginin Türkiye'nin her yerindeki adaylar tarafından da görüldüğünü belirterek, "Sivas olarak bakarsak, çok aşırı bir üstünlükle çıkacağımız kanaatindeyim. Türkiye için ise gönlümden geçen en az 350 ila 400 milletvekili arası. Bu tarz bir hava görüyorum. Sivas'ta böyle ise tüm her yerdeki hava da böyledir. Çünkü vatandaş, zaman içerisinde yapılan hizmetlerin farkına varıyor. Bu da bizim için çok büyük bir artıdır" şeklinde konuştu.

(İG-ATÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title