Haberler

    Gerçek gibi rol! Turist, boğulma taklidi yapan Aslı Omağ'ı kurtarmak için suya atladı

    Güncelleme:

    TRT1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde Meryem karakterini canlandıran Aslı Omağ, rol gereği nehirde boğuluyormuş gibi yaptı. O esnada kıyıda bulunan bir turist ise oyuncunun gerçekten boğulduğunu zannederek nehre atladı. Sete ara verilip turiste olayın gerçeğini anlatan ekip, çekimlere devam etti.

    Oyuncu Aslı Omağ, başrolünde yer aldığı bir dizinin çekimleri esnasında talihsiz bir olay yaşadı. Rol gereği Muğla'nın Azma nehrindeki boğulma sahneleri çekilirken, Omağ'ın gerçekten tehlikede olduğunu zanneden yabancı bir turist, oyuncuyu kurtarmaya çalıştı.

    OYUNCUYU KURTARMAK İÇİN NEHRE ATLADI

    Dizide Meryem karakterini canlandıran Aslı Omağ, rol gereği nehirde boğuluyormuş gibi yaptı. Kıyıdaki yabancı bir turist, Omağ'ın gerçekten boğulduğunu sanarak nehre girip oyuncuyu kurtarmaya çalıştı. Gerçeği öğrendikten sonra çok şaşıran cesur turisti set ekibi tebrik etti. Omağ ise olay sonrası turistle hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Aslı Omağ'ı kurtaran cesur turist

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Aslı Omağ Meryem turist Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (37)

    Maşallah:

    KADIN BALiNA GiBi

    12
    72
    yanıtYanıtla
    Gerek yok:

    BU SENİ İLGİLENDİRMEZ TERBİYELİ OL.

    yanıt30
    yanıt0
    Battal:

    Bundan size ne kadının bedeninden, az terbiyeli olun.

    yanıt19
    yanıt1
    vtnds:

    bogulsa daha iyi

    12
    64
    yanıtYanıtla
    sadece insan:

    Adamın sadece kıyafetinden dolayı yapılan yoruma bak, boğulsa daha iyi, tanımaz etmez adamı halbu ki. Nedir bu İslamofobi, sizler ne ara bu müslüman topraklarda bu kadar türediniz. . Allah sizleri bu vatandan uzak etsin. .

    yanıt65
    yanıt16
    İSLAM:

    SEN NEKADAR CAHİL BİR İNSANSIN Kİ BÖYLE YORUM YAZIYORSUN

    yanıt6
    yanıt3
    Adamı direk din düşmanı sanmayın:

    Boğulsa daha iyiydi diye muhtemelen oyuncuya diyordur oyuncuya demeside yanlış sonuçta kurtarmak için atlayan kişi kendine güveniyorki kurtamaya çalışıyor

    yanıt2
    yanıt0
    mert:

    maşşalah nehri taşırmış turist yaşıyormu :)))

    19
    54
    yanıtYanıtla
    Arap:

    Karı suya düşünce kendime alayım dedim yanına gelince beğenmedim tombik bişey bıraktım boğulsun

    14
    54
    yanıtYanıtla
    Pek:

    Turist can çekişmesin diye işini bitirmeye gitmiş olmasın.

    18
    37
    yanıtYanıtla
    Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title