Haberler

Aslı Hünel'den Adnan Şenses'e Canlı Yayın Sürprizi

Güncelleme:

Selami Şahin'in TRT Müzik'te yayınlanan 'Eskimeyen Şarkılar' programının konuğu ünlü sanatçı Adnan Şenses'di.

Ünlü sanatçı Aslı Hünel, Adnan Şenses'e canlı yayında sürpriz yaptı.

Uzun bir süre hastanede yatılı olarak tedavi gören Adnan Şenses, tekrar sağlığına kavuşmuş sevenlerini sevindirmişti.

Geçtiğimiz hafta yeni albümü 'Aslı Olan Şarkılar, Aynalar' la ilgili Ortaköy Poisson Restoranda tanıtım kokteyli veren Aslı Hünel'in en önemli konuğu manevi babam dediği Adna Şenses'di. Albüm pastasını birlikte kesmiş elleriyle pastasını yedirmişti.

Adnan Şenses'in her zaman kendisine destek olduğunu, albümüne her konuda destek verdiğini söyleyen Aslı Hünel, tedavi sırasında da ünlü sanatçıyı yalnız bırakmamıştı…

Şarkı söyleyip sevenleriyle buluşmayı özleyen Adnan Şenses, Selami şahin'in 'eskimeyen Şarkılar' programının konuğu oldu.

Selami Şahin ve Adnan Şenses, şarkıların coşkusuna kapılmışken stüdyoda bir anda karşılarında güzel şarkıcı Aslı Hünel'i görünce şok oldular.

Çünkü Aslı Hünel, manevi babam dediği Adnan Şenses'in, Selami Şahin'e konuk olduğunu biliyordu ve sürpriz yapmak istemişti…

Program sırasında yaşanan bu sürpriz ünlü sanantçı Adnan Şenses'i duygulandırdı. Sürpriz ziyaretle kalmadı, güzel şarkıcı Aslı Hünel bir de şarkı hediye etti usta sanatçılara. Zeki Müren'in gönüllerde bıraktığı 'Beklenen Şarkı' Aslı Hünel'in o güzel yorumuyla yankılandı stüdyoda.

Selçuk Tekay orkestrası eşliğinde Beklenen Şarkı'yı dillendiren Aslı Hünel, Adnan Şenses ve Selami Şahin'in de şarkıya eşlik etmesiyle tam bir müzik ziyafeti oldu. Üç'lü bir düet ziyafeti yaşandı TRT ekranında…

Güzel şarkıcı Aslı Hünel'in bu ziyareti oldukça duygulu anlar yaşattı stüdyoda. Ekran başındakiler de bu duygulu anların yaşandığı sürpriz ziyaretin tanığı oldular TV karşısında…

Şarkısını söyleyen Aslı Hünel manevi babam dediği Adnan Şenses'e sıkıca sarıldıktan sonra stüdyodan ayrıldı…

Kaynak: Bültenler / Magazin

Selami Şahin Adnan Şenses Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title