Haberler

Aslı Enver'den "Evli Adamla Aşk Yaşıyor" İddialarına Sert Tepki: Hukuki Hakkımı Kullanacağım

Güncelleme:

Güzel oyuncu Aslı Enver "Evli adamla aşk yaşıyor" dedikodularına sert tepki gösterdi. Enver, asılsız iddiayı ortaya atanlarla ilgili hukuki hakkını kullanacağını ifade etti.

İstanbullu Gelin dizisiyle gönüllere taht kuran Aslı Enver, evli bir adamla ilişki yaşıyor iddialarına sert tepki gösterdi. Enver, instagram hesabında yaptığı açıklamada haberi ortaya atan kişiler hakkında hukuki işlem başlatılacağını söyledi.

"BENİ DE AİLEMİ DE CİDDİ DERECEDE ÜZÜYOR"

Murat Boz'la barışması konuşuan Aslı Enver'in bir iş adamıyla aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. İş adamının evli olduğunu öğrenen Enver'in ilişkiye hemen nokta koyduğuğu konuşulan dedikodular arasındaydı. Aslı Enver bu iddialara karşı daha fazla dayanamadı ve suskunluğunu bozdu. Instagram hesabından açıklama yapan güzel oyuncu, "Bugüne kadar asla doğruluk payı olmayan, çirkin iddialarla yapılan, ayrılık sebebi olarak gösterilen hiçbir haber için açıklama yapmadım. Ancak devamlı evli ve çocuklu kişilerle adımı kullanarak, gerçeklik payı olmayan 'iddia edildi' denilerek haberler yapılması artık beni de ailemi de ciddi derece üzüyor ve yıpratıyor. Bu haberi ortaya atan Instagram hesabı ve gazeteci ile ilgili de hukuki süreci başlatmış bulunmaktayız. Bundan sonra bu tarz tüm asılsız haberler için de hukuki hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim."açıklamasını yaptı.

Aslı Enver'den 'Evli adamla aşk yaşıyor' İddialarına Sert Tepki: Hukuki Hakkımı Kullanacağım

Aslı Enver'den 'Evli adamla aşk yaşıyor' İddialarına Sert Tepki: Hukuki Hakkımı Kullanacağım

Aslı Enver'den 'Evli adamla aşk yaşıyor' İddialarına Sert Tepki: Hukuki Hakkımı Kullanacağım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Enver Murat Boz Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

ohhhhhhhh:

evli evsiz bunlar için farketmez ha porna camiyası ha sanat camiyası

11
7
yanıtYanıtla
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:

gerçi benim içinde farketmez bir erkek kuş olarak nerede kuytu bir yuva bulsam oraya girerim

yanıt2
yanıt2
İzmirli:

hayatı oynadıkları dizi sanan zavallılar zengin yakışıklı çok aşık şirket sahibi ağa ve türevleri bunlara aşık olacak bunlarda bir eli yağda bir eli balda yaşayacak ??yok öyle bir dünya kullanılıp atılırsınız yada zengin süsü verilmiş açlar bulur evlenir ayrılırsınız??

6
3
yanıtYanıtla
ASABİ:

KAPALI ESNAFI ÇARŞI İŞ YOK DİYE SIZLANIYOR DOĞRU ORTADA ADI KONULMAMIŞ VAR DİYENLERİN DE ZORLA TEHDİTLE SUTURULDUĞU BİR KRİZ VAR ORTAM KÖTÜ TİCARET ZOR SİZLER ESKİ KAFAYLA ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ ŞEKLİNDE TİCARETE ALIŞMIŞSINIZ ÜSTELİK BİNLERCE LİRA KİRA VERİP İŞİN EN HIZLI OLDUĞU PAZAR GÜNÜ DÜKKANLARI KAPATIYORSUNUZ AMA DİĞER AVM LER AÇIK MALI GÖTÜRÜYOR DEMEK Kİ SİZİN KARNINIZ TOK FAZLA İŞE İHTİYACINIZ YOK BU REKABET ORTAMINDA KİMSE SİZİN KEYFİNİZE GÖRE ALIŞVERİŞ YAPMAZ BOŞUNA SIZLANMAYIN

7
1
yanıtYanıtla
AKYAZILI:

Kadınların evli erkeklerle aşk yaşamasının sebebi heyecan dolu olması kaçak aşk yaşamak onları çok mutlu ediyor. Hayatta her şey taklit edilir ama cesaret edilemez yaşanır.

3
3
yanıtYanıtla
yorumsuz:

yuh be evli Adam yasak ask yasiyor yaziklar olsun be Ulan git karinla coluk cocugunla ilgilensene elalemin kizindan karisindan bize ne

0
6
yanıtYanıtla
misafir:

begendim, güzel bir kari

2
3
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

ASLI ENVER!!!!!! SOSYAL MEDYADA YAŞANAN BİRLİKTELİKLERİ GÖREN HALK, EĞER GÖRMEDİĞİ VE BİLMEDİĞİ KONULARDA DEDİKODU YAPIYOR, İFTİRA ATIYORSA, MAHKEMELERİ BOŞVER DE, VATANDAŞIN GÖZÜNDEKİ KARAKTER İMAJINI BİR DÜŞÜN İSTERSEN. .

0
5
yanıtYanıtla
Tam Gaz:

birileri bu artist tayfasını durdursun,yoksa tepetaklak cehenneme yuvarlanacaklar:((

3
2
yanıtYanıtla
Balkan:

Türkiye''de bu kadına güzel mi diyorsunuz????

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title