Haberler

Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden Örnek Davranış

Kütahya’nın Aslanapa ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ve Kütahya Sera AVM’de düzenlenen sergide TSK Dayanışma Vakfı için satılan ürünlerin geliri, Aslanapa Ziraat Bankası TSK Dayanışma Vakfı hesabına yatırıldı.

Kütahya'nın Aslanapa ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ve Kütahya Sera AVM'de düzenlenen sergide TSK Dayanışma Vakfı için satılan ürünlerin geliri, Aslanapa Ziraat Bankası TSK Dayanışma Vakfı hesabına yatırıldı.

Aslanapa Halk Eğitim Müdürü Aziz Kılıçarslan, yaptığı açıklamada, "Kütahya Sera AVM ve Aslanapa ilçemizde açtığımız sergilerde bir proje standı kurmuştuk. Bu stantda zeytin dalı operasyonu için, şehitlerimiz için özel olarak tasarlanmış ürünleri satışa sunmuştuk. Amacımız bu ürünlerin satışından elde edilecek geliri TSK Dayanışma Vakfına bağışlamaktı. Bu amacımızı 2 haftalık bir çalışma ile gerçekleştirdik. Bu çalışmalar sonucunda elde edilen 2 bin 755 TL tutarındaki geliri TSK Dayanışma Vakfı hesabına yatırılmak üzere Ziraat Bankası Aslanapa Şube Müdürü Sayın Selda Çilingir Hanımefendiye teslim ettik. Bu proje için emek veren başta ödüllü Usta öğreticimiz Mükerrem Selçuker olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine hep destek verdik ve vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kütahya Yaşam Haberler

title