Haberler

    Aslan'dan Ümit Kesilmez!

    Galatasaray, Teleset Mobilya Akhisarspor'a ilk yarıda izin verdi, ikinci 45 dakikada tüm maharetini gösterdi: 4-2

    NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

    Cim-Bom, Maicon'un kendi kalesine attığı golle sarsıldı, Muslera'nın hatasını affetmeyen Olcan farkı ikiye taşıdı. Hakem Ümit Öztürk'ün 10 kişi bıraktığı Ege ekibi ikinci yarıda dağıldı, Fernando'nun açtığı gol perdesi, Gomis, Belhanda ve Feghouli ile kapandı. Fransız golcü de 68'de oyundan atıldı.

    Yeni vizyona giren "Öteki Taraf" filmini izlediniz mi? Dün gece için Igor Tudor ve sarı-kırmızılı futbolcuların durumu da aynen böyle idi.

    İlk yarı biterken hocası, oyuncuları ve yönetimi eleştirilen bir takım vardı. Ancak ikinci yarı başlarken tablo tamamen değişti. Tudor, Maicon'u kenara alıp Rodrigues'i sahaya sürüp 3-4-3'e döndü ve riskleri aldı. Erken goller ile Cim-Bom hayata döndü, 2-0'dan oyunu 2-2'ye getirdi. Ancak Gomis'in tartışmalı şekilde atılması ile keyifler kaçtı. Son söz ise Belhanda'ya kaldı.

    15'te Belhanda net pozisyonda kaleye vurmak yarine pas vermeyi tercih edince pozisyon harcandı. 1 dakika sonra Türk Telekom'da soğuk duş etkisi yaratan gol geldi.

    Orta sahada Yasin'in yerde kaldığı pozisyona sarı-kırmızılılar faul beklerken sağdan topu süren Miguel'in ortasında Maicon'un kontrol edemediği top kendi ağlarına gitti: 0-1.

    Akhisar kontrataklarla tehlikeler yaratırken, Galatasaray istediği pozisyonları bulamadı. 43'te Akhisar'da son adam Miguel  Yasin'i düşürünce kırmızı kart gördü.  Buna rağmen Ege ekibi 45'te ikinci şok golü buldu. Olcan 35-40 metreden aşırtma bir vuruşla Muslera'yı avladı. Telekom'da tansiyon yükseldi ve protestolar başladı.

    İkinci yarı Galatasaray fırtınasıyla başladı. 49'da Fernando 30 metreden Lukac'ı çaresiz bırakan bir vuruş çıkardı. Coşan Aslan 2 dakika sonra Gomis'in ayağından eşitliği sağladı. Ancak Fransız golcü 68'de Mustafa Yumlu ile girdiği mücadelede tartışmalı bir kırmızı kart gördü.

    Galatasaray'ın buna reaksiyonu yine de iyi oldu. 2 dakika sonra Denayer'in ortasında Feghouli topu üzerinden atlarken Younes Belhanda şık bir dokunuşla Aslan'ı öne geçirdi. Perdeyi kapatan gol ise gecenin yıl dızı Feghouli'den geldi.

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Ege Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title