Haberler

Aslan Adını Çeyrek Finale Yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Ankaragücü ile golsüz berabere kalmasına karşın çeyrek final biletini aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile Galatasaray arasında yapılan maç golsüz berabere sona erdi.

İLK YARI

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son maçında Başkent'te oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçının ilkyarısı golsüz berabere tamamlandı.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçına soğuk hava nedeniyle taraftarlar ilgi göstermeyince tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı. Konuk Galatasaray taraftarları kale arkasında kendilerine ayrılan bölümden maçı izlerken, evsahibi Ankaragücü'nün taraftarları kendi bölümlerini doldurdu.

Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan ve Ankaragücü karşısında alacağı bir beraberlikle bile grubu lider tamamlayacak olan Galatasaray'da teknik ekip bazı oyuncularını dinlendirdi. Sarı - kırmızılı ekipte Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard, Ankaragücü karşısında 10 futbolcuyu maç kadrosuna almadı. Sakatlıkları bulunan oyunculardan Nonda ile Barış ilk 11'de maça başladı. Sakatlıkları devam eden kaleci Leo Franco, Lucas Neill, Milan Baros, Kewell, Sabri, Elano, Aydın, Gökhan Zan, Hakan ve Afrika Kupası'nda bulunan Keita kadroya alınmadı.

Rijkaard, Arda Turan ile Caner Erkin ile yeni transfer Joao Alves'i yedek kulübesinde oturttu.

ANKARAGÜCÜ'NDE 5 FUTBOLCU KADRODA YOK

Ankaragücü'nde ise sakatlıkları bulunan Metin Akan, Özgür Çek ve Darius Vassell Galatasaray maçı kadrosuna alınmazken, Afrika Kupası'nda bulunan Geremi ve Meye de bu karşılaşmada forma giyemedi.

Başkent ekibinde ara transferde takıma katılan Kağan Söylemezgiller ve sakatlıktan kurtulan Muhammet Yoldaş ilk kez Ankaragücü forması altında resmi maça çıktılar.

MAÇTAN DAKİKALAR

37. dakikada kazanılan serbest vuruşu sağ çaprazdan Emre Çolak kullandı. Ceza sahası içine gelen topa Nonda yükseldi, ancak kaleci Senecky daha önce davranıp yumruklayarak topu uzaklaştırdı.

38. dakikada gelişen Ankaragücü atağında Bilal ceza yayı içinde topla buluştu, Emre Güngör'ü geçip vuruşunda top üstten auta çıktı.

39. dakikada kazanılan serbest vuruşu Emre Güngör sol çaprazdan kullandı. Ceza sahası içine gelen topa arka direkte Barış kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı da golsüz berabere tamamlandı.

İKİNCİ YARI

51. dakikada ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Hürriyet'in plase vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

59. dakikada İlhan-Mehmet verkaçında topu son olarak önünde bulan İlhan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yapınca, takımını öne geçirme şansını değerlendiremedi.

71. dakikada üst üste çalımlarla Galatasaray ceza alanına giren Mehmet'in plase vuruşunda, top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

86. dakikada Barış'ın sağ taraftan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topla buluşan Mustafa'nın vuruşunda, kaleci Senecky meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

88. dakikada ceza alanı içinde oluşan karambolde topu son olarak önünde bulan Mehmet'in vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ufuk'ta kaldı.

Karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Özgür Yankaya xx, Serhan Malkoç xx, Serdar Akçer xx

Ankaragücü: Senecky xx, Cihan xx, Koray xx, Muhammet xx, Broggi xx,

Mehmet x, Kağan xx, Hürriyet x, Murat xx (Dk. 79 Aydın x), Bilal xx (Dk. 89 Umut ?),

İlhan xx

Galatasaray: Ufuk xx, Serkan x (Dk. 84 Çetin x), Emre Güngör xx, Servet xx, Uğur x,

Barış x, Mustafa xx, Mehmet xx, Ayhan x, Nonda x (Dk. 72 Jo x), Emre Çolak x

Sarı kartlar: Dk. 27 Emre Güngör, Dk. 68 Ayhan (Galatasaray)

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title