Haberler

Askon İzmir, "Zekeriya Hazırbulan"La Devam

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi’nin 2.Olağan genel kurulu Wyndham Grand İzmir Özdilek Otel’de gerçekleştirildi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi'nin 2.Olağan genel kurulu Wyndham Grand İzmir Özdilek Otel'de gerçekleştirildi.

Kentin tanınmış bir çok iş adamın üyesi olduğu ASKON İzmir Şubesi genel kuruluna, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, ASKON Bursa Şube Başkanı Ali Turgut Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Engin Bilgili, KOSGEB Güney Hizmet Müdürü Mustafa Çanakçı, Sanayi İl Müdürü Rasim Akpınar Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda ASKON İzmir Şubesi üyesi olan Necip Nasır, ASKON üyeleri, STK'ların temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda misafir yer aldı.

Divan Başkanlığını MÜFED Başkanı olan Necip Nasır'ın yaptığı seçime tek listeden giren Zekeriya Hazırbulan, üyelerinin tamamının oyunu olarak güven tazeledi ve 2.Dönem ASKON İzmir Şubesi Başkanlığına seçildi.

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca; "Bizler toplum olarak sevinçlerimizi paylaşmayı severiz bu gün sabah saatlerinde Sayın Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın katılımlarıyla Şanlıurfa şubemizin açılışını yaptık şimdide ASKON İzmir Şubemizin 2. Olağan genel kurulun icara etmek için bulunuyoruz. Koca; Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğini belirterek Türkiye'nin 2023 hedeflerini yakalamak için üreten bir Türkiye olarak gücümüzü dünyaya kanıtlamalıyız. ASKON' un çok daha aktif ve ekonominin pusulasını belirleyici hamleler yapacağını ifade etti. Bizler Anadolu Aslanları İşadamları Derneği olarak, sivil toplum örgütü fonksiyonumuzu en iyi şekilde yerine getireceğiz. ASKON' İzmir Şubemizin yeni yönetimi dinamik, aktif ve İzmir ekonomisine katma değer sağlamak isteyen çok önemli isimlerden oluşmaktadır ülkemizin sorunlarına çareler üretecek ve çok önemli açılımlara işaret fişeği yakacağı inancındayız. Buradan İzmir Şubesi Başkanımız Zekeriya Hazırbulan'a ve değerli yönetimine yeni döneminde başarılar diliyorum" dedi.

Genel Kurulda konuşan ASKON İzmir Şube Başkan Hazırbulan, "2012 yılında İzmir için güzel işler yapmak ve güzel insanları buluşturmak için 3 kişi ile çıktığımız yolda şu an birbirinden değerli ve seçkin 118 üyemiz ile yolumuza devam etmekteyiz. ASKON'un şahsımıza yüklediği vizyon ve misyon ne ise onu taşımaya onu işlerimize, hayatımıza, vatanımıza bulunduğumuz çevremize ve ailemize yansıtmaya gayret ediyoruz. ASKON "haklı zenginlik" fikriyatı var olduğu müddetçe, var olmaya devam edeceğiz. ASKON yönetimi ve üyeleri bu inanç ve şuurla çalışmalarını iki yıldır İzmir'de olduğu gibi azim ve heyecanla devam edecektir.

Ülkemiz şu anada çok önemli sınavlardan geçiyor. Köklü bir tarihe sahip olan vatanımızın yıpratmaya çalışan her zaman gerek içeriden gerek dışarıdan çalışan güçler olmuştur. Orta doğunun kan gölüne dönmüş. Müslüman kardeşlerimiz zülüm altında buradan onlara kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. İşin bir de diğer tarafı var bu cereyan eden olayların ülkemize yansımaları. Ülke % 8 büyüme rakamlarında % 4 ler seviyesine düşmüştür, tabi ki bunun tek nedeni savaşlar değildir. Bizler iş adamları olarak yeni kuruluna hükümetten ve aynı zamanda ASKON üyesi olana Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan çözülmesi gereken listenin başına İslam kardeşliği ve ekonomik büyümenin tesisi maddelerinin eklememesini temenni ediyoruz." dedi.

ASKON İZMİR ŞUBESİ YÖNETİM KURULU

ASKON İzmir Şube Başkanı Zekeriya Hazırbulan'ın yönetim kurulu listesinde Abdullah Ahmet Kafadat, Ahmet Kutay, Ahmet Tınaztepe, Akif Duran, Doğan Harman, Emre Kaya, Erdinç Ceylan, Eren İntaş, Fatih Demirtop, Halil Kılınçarslan, İbrahim Doğan, İbrahim Terzi, İlker Sarıgül, Mahmut Bülbül, Özkan Yavaşoğlan, Recep Gülcemal, Safa Narlı, Şerafettin Gücü, Yasin Aslan, Celal Kurşun, Mehmet Çiçek, Mehmet Tügün, Tarık Tımarlı, Mustafa Yavuz, Erhan Öztürk, Polat Rendeler, Necdet Bayatsapan, Ramazan Doğan ve Yılmaz Yenigüllü yer aldı. Denetim Kurulunu ise Bekir Çalışkan, Gazi Polat, Kemal Akmaz, Adem Karalı, Akın Öztürk ve Fethi Demir oluşturdu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevdet Yılmaz Mustafa Koca Türkiye İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title