Haberler

Askon 2014 Futbol Turnuvasında Şampiyon Akyem

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesinin, üyeleri arasında düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının şampiyonu “Akyem A.Ş.” oldu.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesinin, üyeleri arasında düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının şampiyonu "Akyem A.Ş." oldu.

ASKON Adana Şubesi Organize Komite Başkanı İmam Gazali Hıradağı yaptığı açıklamada, "Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz turnuvamıza katılan tüm firmalara teşekkür ediyorum. Gösterilen ilgi bizleri mutlu etti. 12 firma takımının katıldığı ve 5 hafta süren futbol turnuvasında Akyem A.Ş şampiyonluğa ulaştı. Futbol turnuvasında kinci Kıvanç Tekstil üçüncü ise Kozanoğlu Mobilya oldu" dedi.

Futbol turnuvasında dereceye giren takımların birincisi olan Akyem A.Ş' ye madalyalarını Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, ikinci olan Kıvanç Tekstil'e Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, üçüncü olan Kozanoğlu Mobilya'ya ise madalyalarını ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan takdim etti.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, düzenledikleri futbol turnuvasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Üyelerimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla organize ettiğimiz, geleneksel 4. futbol turnuvamızın, derneğimize yakışır bir şekilde sona ermesi bizleri memnun etti" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

imam gazali Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title